
Αντίπαλοι για τις ελληνικές ομάδες στο EuroCup Γυναικών
Οι ελληνικές ομάδες Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός έχουν πλέον καθορίσει τους αντιπάλους τους στους ομίλους του EuroCup Γυναικών. Παράλληλα, οι ομάδες ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθλητικός γνωρίζουν ποιοι θα είναι οι αντίπαλοί τους στα προκριματικά της διοργάνωσης. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Αβενίδα, τη Νεπτούνας και τη Νιόν, ενώ ο Αθηναϊκός, που φαίνεται να έχει πιο δύσκολη αποστολή, θα αγωνιστεί κόντρα στην Μπεσίκτας, την Γκορζόφ και τη Σαρνέ.
Δυσκολίες για τον Αθηναϊκό
Αξιοσημείωτο είναι ότι η ομάδα του Αθηναϊκού θα βρει απέναντί της την Μαριέλλα Φασούλα, η οποία φέτος θα αγωνίζεται με την Μπεσίκτας. Οι τρεις ομάδες που βρίσκονται στον όμιλο του Αθηναϊκού συμμετείχαν πέρυσι στην Ευρωλίγκα και φέτος θεωρούνται φαβορί για την κατάκτηση του Eurocup, γεγονός που καθιστά την πρόκληση ακόμη πιο απαιτητική.
Προκριματικά για ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθλητικό
Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνιστεί κόντρα στην Γκέρνικα στο δεύτερο ζευγάρι των προκριματικών. Η ομάδα θα προσπαθήσει να αποκλείσει την Γκέρνικα για να προκριθεί στο Group C, όπου θα βρει τις Ουνιβερσίτα Πεκς, Ελιτζούρ Ράμλα και Σπόρτιβα. Τέλος, ο Παναθλητικός θα αντιμετωπίσει τη Σάσαρι στο τρίτο ζευγάρι των προκριματικών. Αν καταφέρει να προκριθεί, θα συμμετάσχει στο Group H μαζί με τις BLMA, Μπρνο και Ραγκούσα.
Η φετινή διοργάνωση υπόσχεται συναρπαστικούς αγώνες και προκλήσεις για τις ελληνικές ομάδες, οι οποίες θα προσπαθήσουν να διακριθούν και να προχωρήσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά.