Ανδρέας Μικρούτσικος: Συγκινεί η σύντροφος

Ανδρέας Μικρούτσικος: Συγκινεί η σύντροφος

Ανδρέας Μικρούτσικος: Συγκινεί η σύντροφος

Ανδρέας Μικρούτσικος: Συγκινεί η σύντροφος – Ευχάριστα είναι, όπως όλα δείχνουν, τα νέα για τη υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος πλέον νοσηλεύεται σε απλό δωμάτιο ιδιωτικού νοσοκομείου, μετά την πολυήμερη μάχη του στη ΜΕΘ.

Μιλώντας στην εφημερίδα Secret, η Έλενα Μαστραγγελή, επισημαίνει πόσο σημαντικός είναι ο παρουσιαστής για εκείνη! Η ίδια, από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό του και είναι το απόλυτό του στήριγμα στη ζωή!

Μικρούτσικος

«Ο Ανδρέας ξύπνησε την Τετάρτη από την καταστολή και είναι πολύ καλά. Πέρασε λοίµωξη του αναπνευστικού και θα µείνει προληπτικά περίπου τρεις µέρες στην εντατική. Ήταν άρρωστος. Ήταν πολύ δύσκολη η αναπνοή του και φώναξα το ΕΚΑΒ. Τον πήγαµε στο νοσοκοµείο, όπου τον έβαλαν κατευθείαν στην εντατική» είπε αρχικά η Έλενα Μαστραγγελή και συνέχισε:

«Για µένα ο Ανδρέας είναι τα πάντα, είναι ο σύντροφός µου, τον αγαπώ».

Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο
Χθες, ο παρουσιαστής θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο μετέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», με τον δημοσιογράφο να μοιράζεται φωτογραφίες με τον Ανδρέα Μικρούτσικο από το δωμάτιο στο οποίο διαμένει πλέον.

Οι τελευταίες κινήσεις του σταθμάρχη πριν το δυστύχημα – Οι δύο λέξεις που θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει τα πάντα
«Μία μεγάλη αγκαλιά από καρδιάς σε όλους και όλες για την αγάπη σας. Σήμερα διαβάζω τα μηνύματά σας και είμαι χαρούμενος και συγκινημένος. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ προσωπικά στον Νίκο Κοκλώνη για την βοήθειά του και στο κανάλι μου τον Alpha. Στον γιατρό μου και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό. Φιλιά στο γλυκό μου Ναταλάκι και όλη την ομάδα» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

in.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/byOBFDsMS64 Τι είναι η κλιματική ουδετερότητα και η δίκαιη μετάβαση; Πως συνδέεται η Πράσινη Ευρωπαϊκή Συμφωνία με την Δίκαιη Μετάβαση; Οι Ελληνικές περιοχές προς την δίκαιη μετάβαση (Δυτ. Μακεδονία και Πελοπόννησος). Η πορεία …

https://www.youtube.com/watch?v=kd6Pc5mv0Ys Τι είναι κλιματική αλλαγή και ποια η διαφορά όταν μιλάμε για κλιματική κρίση; Ποια είναι η εικόνα στις πόλεις μας και πώς θα φτάσουμε στις Κλιματικά ουδέτερες πόλεις; Ποιες…

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…