Άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε σπηλιά στη Λάρισα

Διάσωση άνδρα σε σπηλιά στη Λάρισα

Στη Λάρισα, άνδρας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του έπειτα από εγκλωβισμό σε σπηλιά. Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας είχε παγιδευτεί σε σπηλιά που βρίσκεται στον δρόμο από Γόννους προς Καλλιπεύκη, η οποία έχει βάθος 22 μέτρων.

Επιχείρηση διάσωσης

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό και την ανάσυρση του άνδρα είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τη συμμετοχή 11 πυροσβεστών και 2 οχημάτων, καθώς και της Ομάδας Ορεινής Έρευνας και Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ.) της 8ης ΕΜΑΚ. Οι διασώστες εργάζονται σκληρά για να απεγκλωβίσουν τον άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι μέλος ομάδας που αναζητούσε πολύτιμα μέταλλα.

Πληροφορίες για την ομάδα

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη σπηλιά βρίσκονταν τέσσερα άτομα, πιθανώς χρυσοθήρες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της αναζήτησής τους για λίρες, αντιμετώπισαν το σοβαρό περιστατικό. Όταν ο ένας από αυτούς εγκλωβίστηκε, επικοινώνησαν με τις Αρχές μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112, γεγονός που κινητοποίησε τις υπηρεσίες διάσωσης.

Η κατάσταση του άνδρα είναι κρίσιμη, και οι διασώστες καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον φέρουν πίσω σε ασφαλή κατάσταση. Η επιχείρηση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και οι αρχές παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της διάσωσης.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr