Ανακοίνωση Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά

Ανακοίνωση Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά

Ανακοίνωση Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά

Ο διάλογος, η συνεννόηση, η συνεργασία και η αλληλεγγύη είναι τα συστατικά με τα οποία πορεύτηκα επί 22 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πρακτικές στοχοποίησης, επιθετικής δίωξης εργαζομένων και αυταρχισμού δεν χωρούν στη μεγάλη οικογένεια της Αυτοδιοίκησης.

Αυτονόητα λοιπόν στηρίζω με τρόπο απόλυτο τους δύο εργαζόμενους του Δήμου Λαυρεωτικής από την άδικη μηνυτήρια αναφορά, την οποία κατέθεσε εναντίον τους ο νέος δήμαρχος Σαρωνικού. Ενός όμορου Δήμου, με τον οποίο και προ και μετά «Καλλικράτη» είχαμε πάντα με όλους ανεξαιρέτως τους φίλους δημάρχους, άρτια και αποτελεσματική συνεργασία.

Ανακοίνωση – Καταγγελία Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Λαυρεωτικής

Με ιδιαίτερη ανησυχία πληροφορηθήκαμε την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς για παρακώλυση συνεδρίασης, εκ μέρους του δημάρχου Σαρωνικού, Δημήτρη Παπαχρήστου, κατά δύο εργαζόμενων του Δήμου μας.

Είναι πράγματι εξαιρετικά ανησυχητικό και απαράδεκτο ένας αυτοδιοικητικός να διώκει εργαζόμενους άλλου Δήμου.

Είναι εξαιρετικά ανησυχητικό να γκρεμίζονται σχέσεις χρόνων, που βασίζονται στην αυτοδιοικητική συνεργασία και την έμπρακτη αλληλεγγύη.

Είναι εξαιρετικά ανησυχητικό ο διάλογος και η συνεννόηση όλων των προηγούμενων χρόνων να καταλύονται και τη θέση τους να καταλαμβάνουν ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία.

Η στοχοποίηση από τον κ. Παπαχρήστου δύο συναδέρφων, οι οποίοι αφενός όλα τα χρόνια στήριξαν με απόλυτη επαγγελματική ευσυνειδησία τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Λαυρεωτικής, αφετέρου στην τελευταία συνεδρίαση συμμετείχαν εθελοντικά και καθ΄ υπέρβασιν των ωραρίων τους, είναι άδικη, απαράδεκτη και αυτοδιοικητικά πρωτόγνωρη.

Δηλώνουμε την απόλυτη συμπαράστασή μας στους δύο συναδέρφους μας.

Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Λαυρεωτικής, Δημήτρη Λουκά, για την πλήρη κάλυψη των συναδέρφων από αυτή την άδικη δίωξη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/LTP5esataPY Λίγο πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός και σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα υγείας -την περίοδο της πανδημίας- Βασίλης Κοντοζαμάνης παραχώρησε συνέντευξη…

https://youtu.be/B9Rw2Vz6abY «Ζωντανός θρύλος» στον χώρο της, κρίνοντας από τις δεκάδες σημαντικές βραβεύσεις και διακρίσεις, η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Mideast Travel ενός από τα μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία της Ευρώπης,…

https://youtu.be/EYt97hTwo7w Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Κόμμα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» του Ανδρέα Λοβέρδου, Χειρουργός – Μαστολόγος – Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, η Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα μίλησε στο OnCamera.gr, δίδοντας το προσωπικό της…