ΑΕΚ – Σάμροκ Ρόβερς: Πανό της Original 21 για τον Μάριο Ρουμπή

ΑΕΚ – Σάμροκ Ρόβερς: Πανό της Original 21 για τον Μάριο Ρουμπή

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Σάμροκ Ρόβερς για την τρίτη αγωνιστική της League Phase του Europa Conference League, και στο πέταλο της Original 21 κρέμασαν ένα πανό-φωτογραφία του Μάριου Ρουμπή, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα.

Μνήμη του Μάριου Ρουμπή

Οι παίκτες της ομάδας, η τεχνική ηγεσία και ο Μάριος Ηλιόπουλος πρόκειται να καταθέσουν λουλούδια στη μνήμη του 20χρονου φίλου της Ένωσης. Ο Μάριος είχε χάσει τη ζωή του σε μια συμπλοκή στη Χαλκίδα, όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι. Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, φυσικά, δεν τον ξέχασαν.

Η συγκίνηση στο γήπεδο

Η φωτογραφία του Μάριου, κρεμασμένη στο πέταλο της OPAP Arena, αποτελεί μια έντονη υπενθύμιση της απώλειας. Το πανό τοποθετήθηκε ανάμεσα σε άλλα που αφιερώνονται στους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ, που προέρχονται από τη Χαλκίδα και τη Νέα Αρτάκη. Η στιγμή αυτή έρχεται να ενισχύσει τη σύνδεση της ομάδας με τους φιλάθλους της, σε μια περίοδο που η μνήμη του Μάριου παραμένει ζωντανή.

Η σημασία της αλληλεγγύης

Η κίνηση αυτή αναδεικνύει την αλληλεγγύη και την υποστήριξη που υπάρχει ανάμεσα στους φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τιμήσουν τη μνήμη ενός νέου ανθρώπου που έφυγε πρόωρα. Με φόντο τον αγώνα, η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη συγκίνηση, καθώς οι παίκτες και οι οπαδοί δείχνουν ότι η οικογένεια της ΑΕΚ είναι ενωμένη, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr