Θλίψη για τον θάνατο του πατέρα του Νίκου Χαρδαλιά

Θλίψη για τον θάνατο του πατέρα του Νίκου Χαρδαλιά

Μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook έκανε ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοινώνοντας τον θάνατο του πατέρα του. Σε αυτήν την προσωπική του εξομολόγηση, περιγράφει τον πατέρα του ως «το πρώτο του λιμάνι» και «την σταθερή του πυξίδα», αποκαλύπτοντας την έντονη συναισθηματική του φόρτιση.

Μια αναγνώριση της κληρονομιάς

Ο Χαρδαλιάς, με αφορμή την ημέρα της Παναγίας, εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια, τονίζοντας ότι η καρδιά του «ραγίζει» μπροστά στη στιγμή του αποχαιρετισμού, την οποία φοβόταν εδώ και χρόνια. Αναγνωρίζει τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε ο πατέρας του στη ζωή του, υπογραμμίζοντας ότι ήταν η πηγή στήριξης και διδασκαλίας του για την ευθύνη και την αγάπη προς τους ανθρώπους.

Η μνήμη που θα παραμείνει ζωντανή

Παρά την απουσία του, ο υφυπουργός σημειώνει ότι το αποτύπωμα του πατέρα του θα συνεχίσει να τον φωτίζει. Υποσχέθηκε ότι θα τον αναζητά σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς του, καθώς και στη δύναμη που του αφήνει ως κληρονομιά. «Πατέρα μου αγαπημένε, Αρχοντάκο μου γλυκέ, σήμερα ανήμερα της Παναγιάς μας η καρδιά μου ραγίζει», γράφει χαρακτηριστικά.

Ένα τελευταίο αντίο

Ο Χαρδαλιάς αποχαιρετά τον πατέρα του με λόγια γεμάτα αγάπη και σεβασμό, αναφέροντας ότι «έφυγες ήσυχος, χαμογελαστός, αγέρωχος, όπως ήσουν σε όλη σου τη ζωή». Κλείνει την ανάρτησή του με την ελπίδα ότι ο πατέρας του θα ταξιδέψει ήρεμα, υποσχόμενος να τον βρίσκει πάντα «στο φως του κάθε μου πρωϊνού» και «στην αθόρυβη δύναμη που μου άφησες κληρονομιά».

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr