Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονο αγοράκι

Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονο αγοράκι

Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονο αγοράκι

||

Αυτοκίνητο παρέσυρε ένα 4χρονο αγοράκι που διακομίστηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου στη Λαμία. Το περιστατικό έγινε στις 8:00 το βράδυ της Παρασκευής 4 Ιουνίου στις Λιβανάτες, κοντά στο σχολείο της κοινότητας.

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport το 4χρονο αγοράκι, παίζοντας πετάχτηκε στο δρόμο. Εκείνη τη στιγμή περνούσε ένα αγροτικό με οδηγό έναν 33χρονο, που παρέσυρε το αγοράκι.

Αμέσως το παιδί διακομίστηκε στο ΚΥ Αταλάντης και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Λαμίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο αυτό θα πρέπει να το επιβεβαιώσουν και οι εξετάσεις που θα γίνουν.

Έρευνα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://youtu.be/Z5v6e-e8aNQ Πρόεδρος του Κόμματος «Κίνημα 21», Πλοίαρχος ε. α. και Στρατιωτικός Ιατρός, ο Ζώης Μπέχλης παραχώρησε συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο Λόγος». Ο κ. Μπέχλης…

https://youtu.be/TyrvWCIzQzE Συνέντευξη στο OnCamera.gr και την εκπομπή «Εν αρχή ην ο λόγος» παραχώρησε ο δημοφιλής ηθοποιός και πρώην αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού Χάρης Ρώμας, με αφορμή την ενεργή του συμμετοχή στην περιβαλλοντική…