
Συγκίνηση και υπερηφάνεια στην παρέλαση του Αγρινίου
Στη Γαβαλού Αγρινίου, η μαθητική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου είχε μια ιδιαίτερη στιγμή συγκίνησης και υπερηφάνειας. Σημαιοφόρος της παρέλασης ήταν ο τυφλός μαθητής Ιωάννης Παπαθανασίου, ο οποίος φοιτά στην Γ’ τάξη του Ημερήσιου Γυμνασίου του χωριού. Η παρουσία του στην παρέλαση τόνισε την αξία της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης μεταξύ των μαθητών.
Συγχαρητήρια από τον Διευθυντή του Σχολείου
Ο Διευθυντής του σχολείου, Βασίλειος Δανιάς, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στον Ιωάννη, αλλά και στους γονείς του, οι οποίοι είναι πάντα στο πλευρό του. Επίσης, ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς, ιδιαίτερα τους δασκάλους της παράλληλης στήριξης, Φραγκούλη Αλεξάνδρα και Σαλάκου Νικολέτα, για την υποστήριξή τους. Ο κ. Δανιάς τόνισε ότι η συμπερίληψη είναι μια συνεχής διαδικασία που αφορά όλους τους εμπλεκόμενους, συμπεριλαμβανομένων των εκπαιδευτικών, γονέων και της κοινωνίας.
Μήνυμα ενότητας και αγάπης
Ο Διευθυντής δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τους μαθητές του σχολείου, ειδικά τους συμμαθητές του Ιωάννη, που τον περιέβαλαν με αγάπη και κατανόηση, αποδεικνύοντας στην πράξη τη σημασία της ενότητας και της αλληλεγγύης. Το μήνυμα της ημέρας ήταν ξεκάθαρο: η συμπερίληψη δεν είναι απλώς μια έννοια, αλλά μια πραγματικότητα που πρέπει να βιώνεται καθημερινά. Ο κ. Δανιάς κατέληξε ευχόμενος χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, υπογραμμίζοντας την αξία της εθνικής ενότητας.














