Κώστας Μαρτάκης: Χαίρεται με τους χωρισμούς φίλων του

Ο Κώστας Μαρτάκης και οι απόψεις του για τους χωρισμούς

Στη διαδικτυακή εκπομπή της Ναταλίας Αργυράκη, με τίτλο «Γυναίκα μόνη δεν ψάχνει», ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης εξέφρασε τις μύχιες σκέψεις του σχετικά με τους χωρισμούς. Ο Μαρτάκης δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι νιώθει μια αίσθηση χαράς όταν μαθαίνει ότι κάποιο φιλικό του ζευγάρι έχει φτάσει σε αυτή την απόφαση.

Η άποψή του για τις σχέσεις

«Όταν ακούω ανθρώπους να χωρίζουν ψιλοχαίρομαι μέσα μου», δήλωσε ο τραγουδιστής, υπογραμμίζοντας ότι η απόφαση του χωρισμού συχνά υποδηλώνει ότι η σχέση δεν προχωράει. «Αν φτάνεις στο σημείο να χωρίσεις, μάλλον κάτι δεν πήγαινε καλά», πρόσθεσε. Ο Μαρτάκης εξέφρασε την προτίμησή του για το να χωρίζουν οι άνθρωποι όταν οι σχέσεις τους δεν είναι υγιείς, αντί να παραμένουν σε μια κατάσταση που δεν τους ικανοποιεί.

Η σημασία της ευτυχίας

Συνεχίζοντας, ο Κώστας Μαρτάκης αναφέρθηκε και στην κοινή αντίληψη ότι κάποιοι παραμένουν σε σχέσεις για τα παιδιά τους. «Το καταλαβαίνω από τη μια, αλλά από την άλλη, δεν μπορώ να το κατανοήσω πλήρως», είπε, υποδεικνύοντας ότι η ευτυχία και η προσωπική ικανοποίηση θα πρέπει να είναι προτεραιότητα. Η άποψή του ενισχύει την ιδέα ότι οι υγιείς σχέσεις είναι αυτές που βασίζονται στην αμοιβαία ευτυχία και όχι σε υποχρεώσεις ή κοινωνικές προσδοκίες.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr