
Η Ιωάννα Τούνη στο Λας Βέγκας για το bachelor party της Στέλλας Πάσσαρη
Η Στέλλα Πάσσαρη ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα και αποφάσισε να γιορτάσει το bachelor party της στο Λας Βέγκας, συνοδευόμενη από τις φίλες της και την κολλητή της, Ιωάννα Τούνη. Το ταξίδι τους, που διήρκεσε 18 ώρες, ήταν γεμάτο από στιγμές που μοιράστηκαν στα social media.
Στιγμές από το ταξίδι
Η Ιωάννα Τούνη, μέσω των stories της, αποκάλυψε τη σοκολάτα που προτιμά να τρώει κατά τη διάρκεια των υπερατλαντικών πτήσεων, συγκεκριμένα την τοblerone. «Στις υπερατλαντικές πτήσεις παίρνω πάντα μία μεγάλη toblerone, ενώ στην καθημερινότητά μου δεν την επιλέγω ποτέ», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, η Ιωάννα τόνισε τη σημασία της μάσκας προσώπου κατά τη διάρκεια των μακρινών πτήσεων, αναφέροντας: «Τώρα που σας βάζω story, συμπεθέρες, έχουμε μόλις φτάσει στο Λας Βέγκας. Όλα είναι σούπερ!».
Η νέα σχέση της Ιωάννας Τούνη
Η Στέλλα Πάσσαρη, επίσης, μοιράστηκε στιγμές από το ταξίδι τους, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για την εμπειρία αυτή. Η Ιωάννα Τούνη, που φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένη, αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση με κάποιον που γνωρίζει από την εφηβεία της. «Είμαι πολύ καλά και χαρούμενη. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω πολύ καλά, έχει γνωρίσει τη μαμά μου και εγώ τη δική του», είπε.
Η Ιωάννα πρόσθεσε ότι η σχέση τους ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια και ότι είναι πολύ ευτυχισμένη με την τωρινή της κατάσταση. «Είναι υπέροχος, δοτικός και με φροντίζει πολύ», τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι η αγάπη τους είναι αληθινή και χωρίς περιορισμούς.
Το bachelor party στο Λας Βέγκας αναμένεται να είναι γεμάτο διασκέδαση και αξέχαστες στιγμές για την Ιωάννα Τούνη και τις φίλες της, καθώς θα παραμείνουν εκεί για αρκετές ημέρες.