
Εντυπωσιακή νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στο ΣΕΦ, κερδίζοντας τη Ντουμπάι BC με 86-67 στην τρίτη αγωνιστική της Euroleague. Αυτή η νίκη ήρθε ως απάντηση στην ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, και με αυτήν η ομάδα του Πειραιά ανέβασε το ρεκόρ της σε 2-1. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έφυγαν από το γήπεδο ικανοποιημένοι, καθώς η ομάδα τους έδειξε την ανωτερότητά της από την αρχή του αγώνα.
Επόμενοι αγώνες και προετοιμασία
Η επόμενη πρόκληση για τον Ολυμπιακό είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (12/10, 19:00) στο ίδιο γήπεδο. Μετά από αυτό το παιχνίδι, η ομάδα θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές εντός έδρας και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ εκτός, σε μια εβδομάδα γεμάτη προκλήσεις.
Αναλύοντας την απόδοση των παικτών
Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στη ρακέτα, με τους Μιλουτίνοφ και Βεζένκοφ να ξεχωρίζουν, καθώς είχαν από 11 ριμπάουντ μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου. Ο Μιλουτίνοφ πρόσθεσε επίσης 13 πόντους, ενώ ο Βεζένκοφ σημείωσε 25 πόντους με 3/6 τρίποντα. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ συνέβαλε με 14 πόντους, ενώ οι Λι και Νιλικίνα πρόσφεραν 10 και 7 πόντους αντίστοιχα. Παρά την απουσία του τραυματία Εβάν Φουρνιέ, η ομάδα έδειξε ότι έχει βάθος και ικανότητα να διαχειρίζεται τις απουσίες.
Η Ντουμπάι BC, η οποία είχε τον Φιλίπ Πετρούσεφ ως πρώτο σκόρερ με 14 πόντους, δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί την κυριαρχία του Ολυμπιακού. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ντουέιν Μπέικον, πρόσθεσε 13 πόντους και 6 ριμπάουντ, αλλά η ομάδα του δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και υποχώρησε στο 1-2. Ο Ολυμπιακός, με προπονητή τον Γιώργο Μπαρτζώκα, έδειξε ότι είναι έτοιμος για τις επόμενες προκλήσεις, με την ομάδα να έχει καλή χημεία και να αποδίδει σε υψηλό επίπεδο.