Σπύρος Μπιμπίλας: «Εγώ συνέβαλα στο να γίνουν οι γκέι συμπαθείς, την πρώτη μου διαθήκη την έκανα στα 25»

Σπύρος Μπιμπίλας: Η ζωή και οι απόψεις του

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι «Rainbow Mermaids», όπου μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με τη ζωή του, τις εμπειρίες του στον καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο, καθώς και για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών. Αναφέρθηκε επίσης σε ηθοποιούς που επιλέγουν να κρύβουν τη σεξουαλικότητά τους.

Η ανοιχτή στάση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε ότι δεν είναι από τους ανθρώπους που κρύβονται. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ποτέ δεν σκέφτηκε ότι θα ασχοληθεί με την πολιτική. Σημείωσε πως έχει φτιάξει τη διαθήκη του από την ηλικία των 25 ετών και την έχει αναθεωρήσει πολλές φορές ανάλογα με τις συνθήκες της ζωής του.

Η θέση του για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών

Σχετικά με τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, ο Μπιμπίλας δήλωσε ότι μίλησε με ειλικρίνεια και ότι η τοποθέτησή του θα μείνει στην ιστορία. Έκανε λόγο για την ανάγκη να δείξουμε ότι όλοι είμαστε ίσοι και ότι η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων είναι απαράδεκτη. Αναφέρθηκε επίσης στις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου, εκφράζοντας την απορία του για το γιατί θα πρέπει να καταργηθούν τα δικαιώματα των γκέι.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας υπογράμμισε ότι η οικογένειά του γνώριζε για την σεξουαλική του ταυτότητα και εξέφρασε τη λύπη του για όσους κρύβονται. Τόνισε ότι σε αυτή την εποχή, δεν υπάρχει λόγος να φοβούνται οι ηθοποιοί να δηλώσουν τη σεξουαλικότητά τους.

Στην πολιτική του απόφαση, ανέφερε ότι δεν είχε ποτέ φανταστεί τον εαυτό του ως βουλευτή, αλλά βρέθηκε σε αυτή τη θέση, αναγνωρίζοντας ότι οι 300 βουλευτές δεν είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για τα προβλήματα της χώρας.

Ο Μπιμπίλας, μιλώντας για τα οικονομικά του, τόνισε τη σημασία της διαθήκης και την ανάγκη να μην αφήνουμε προβλήματα στους κληρονόμους μας. Ανέφερε ότι η πρώτη του διαθήκη έγινε όταν αγόρασε το πρώτο του σπίτι με δάνειο, υπογραμμίζοντας τη σημασία της σωστής διαχείρισης των περιουσιακών στοιχείων.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr