
Σκηνές έντασης στο Διοικητήριο Λιβαδειάς
Στο Διοικητήριο της Λιβαδειάς επικράτησαν έντονες σκηνές, καθώς αγρότες εισέβαλαν στην αίθουσα και περικύκλωσαν τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Τσιάρα. Ο υπουργός βρισκόταν εκεί για να παρουσιάσει το τοπικό σχέδιο ανάπτυξης, όμως οι αγρότες, οι οποίοι δεν φαίνονταν ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις, πλησίασαν επιθετικά.
Αντίκτυποι και αντιδράσεις
Σύμφωνα με πληροφορίες από το TV Star, οι αγρότες προέρχονταν από τη Βοιωτία και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την πολιτική του κ. Τσιάρα, κατηγορώντας τον για προσπάθεια διάσπασης του αγροτικού κινήματος. Μετά το επεισόδιο, οι εκπρόσωποι των αγροτικών συλλόγων αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τη σύσκεψη, στην οποία είχαν προσκληθεί.
Επεισόδια και διαπραγματεύσεις
Πριν από την είσοδό τους στο διοικητήριο, είχαν σημειωθεί επεισόδια μεταξύ αγροτών και αστυνομικών έξω από την πύλη. Οι αγρότες είχαν συγκεντρωθεί στον κόμβο του Νοσοκομείου και ξεκίνησαν πορεία με τα τρακτέρ τους προς την αίθουσα της εκδήλωσης. Μετά από διαπραγμάτευση, τους επετράπη να σταθμεύσουν τα τρακτέρ τους έξω από το διοικητήριο. Ωστόσο, όταν έφτασε ο υπουργός, ξέσπασαν νέα επεισόδια, με την αστυνομία να ρίχνει χημικά προς τους αγρότες, οι οποίοι κατάφεραν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να εισέλθουν στο προαύλιο του διοικητηρίου με τα τρακτέρ τους.