Άδωνις Γεωργιάδης: Επικίνδυνη η Ζωής Κωνσταντοπούλου για τη Δημοκρατία

Σφοδρή επίθεση κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, προχώρησε σε μια έντονη καταγγελία κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενος στην υπόθεση των Τεμπών. Στη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Γεωργιάδης εξέφρασε την ανησυχία του για τις ενέργειες της Κωνσταντοπούλου, τις οποίες χαρακτήρισε επικίνδυνες για τη Δημοκρατία.

Η εκμετάλλευση του συναισθήματος

Ο υπουργός δήλωσε ότι η Κωνσταντοπούλου προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γνήσιο συναίσθημα των πολιτών για πολιτικούς σκοπούς, κάτι που θεωρεί όχι μόνο επικίνδυνο αλλά και ανήθικο. «Η κυρία Κωνσταντοπούλου είναι δικηγόρος του Πάνου Ρούτσι και μιλάει στη Βουλή για την υπόθεση του πελάτη της. Αυτό είναι αδιανόητο», τόνισε ο Γεωργιάδης. Υπογράμμισε ότι θα έπρεπε να αποφεύγει να αναφέρεται σε θέματα που σχετίζονται με τους πελάτες της στη Βουλή.

Ηθικά και δεοντολογικά ζητήματα

Απαντώντας σε σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με το δικαίωμα της Κωνσταντοπούλου να μιλάει στη Βουλή, ο υπουργός Υγείας επεσήμανε ότι το ζήτημα είναι ηθικό και δεοντολογικό. «Όταν κάποιος έχει προσωπική σχέση με έναν διάδικο, οφείλει να αποχωρεί από τη διαδικασία. Η Κωνσταντοπούλου, εκπροσωπώντας ανθρώπους σε δικαστήριο, δεν θα έπρεπε να ασχολείται με πολιτικά ζητήματα που αφορούν τους πελάτες της», δήλωσε. Τέλος, απευθυνόμενος στους πολίτες, τόνισε ότι η Κωνσταντοπούλου παίζει με τα συναισθήματά τους.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr