Η Σαρλίζ Θερόν εντυπωσιάζει με τολμηρό στυλ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Η Σαρλίζ Θερόν εντυπωσιάζει στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν κέρδισε τις εντυπώσεις στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, όπου παρευρέθηκε για την παρουσίαση της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2026 του οίκου Christian Dior. Η 50χρονη ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα τολμηρό σύνολο, αποφεύγοντας να φορέσει μπλούζα, και προτίμησε να αναδείξει το δερμάτινο τζάκετ της.

Τολμηρή επιλογή στυλ

Η Σαρλίζ εμφανίστηκε με μια φαρδιά πράσινη βερμούδα, συνδυασμένη με ένα διαφανές μαύρο καλσόν. Το δερμάτινο τζάκετ που επέλεξε να φορέσει ήταν μαύρο και δεν είχε τίποτα από μέσα, προσφέροντας μια τολμηρή και μοντέρνα εικόνα. Το σύνολό της ολοκληρώθηκε με μαύρα χαμηλά παπούτσια και σκούρα γυαλιά ηλίου, προσθέτοντας μια αίσθηση μυστήριο και στυλ στην εμφάνισή της.

Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή

Η ηθοποιός δεν περιορίστηκε μόνο στην εμφάνιση της, αλλά προχώρησε και σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο podcast Call Her Daddy, μοιράστηκε την εμπειρία της από μια one night stand με έναν 26χρονο, την οποία χαρακτήρισε «καταπληκτική». Η Θερόν αποκάλυψε ότι αυτή ήταν η τρίτη φορά που έχει κάνει κάτι τέτοιο στη ζωή της, και ανέφερε ότι η εμπειρία ήταν μοναδική και ευχάριστη.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr