Ο Κιθ Έρμπαν τροποποίησε στίχους για τη Νικόλ Κίντμαν και αφιέρωσε τραγούδι στη μουσικό Maggie Baugh

Ο Κιθ Έρμπαν τροποποίησε στίχους για τη Νικόλ Κίντμαν

Ο Κιθ Έρμπαν, ο διάσημος μουσικός, προχώρησε σε μια ιδιαίτερη κίνηση κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συναυλίας του, αλλάζοντας τους στίχους ενός από τα πιο γνωστά τραγούδια του, με τίτλο «The Fighter». Αυτή η αλλαγή ήρθε λίγες ημέρες πριν από την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου του από τη Νικόλ Κίντμαν, γεγονός που ενίσχυσε τις υποψίες ότι το ζευγάρι είχε ήδη απομακρυνθεί πριν από την επίσημη ανακοίνωση.

Η αλλαγή στους στίχους και η νέα έμπνευση

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, ο 57χρονος Έρμπαν ερμήνευσε το κομμάτι του, το οποίο αρχικά περιλαμβάνει στίχους αφιερωμένους στη Νικόλ Κίντμαν. Ωστόσο, αποφάσισε να τροποποιήσει έναν από τους στίχους, αντικαθιστώντας την αναφορά στη σύζυγό του με την 25χρονη μουσικό Maggie Baugh, η οποία βρισκόταν στη σκηνή μαζί του. Αντί του αρχικού στίχου «Όταν προσπαθούν να σε πληγώσουν, μωρό μου, θα είμαι ο μαχητής», ο Έρμπαν τραγούδησε «Όταν προσπαθούν να σε πληγώσουν, Maggie, θα είμαι ο κιθαρίστας σου». Αυτή η κίνηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media, με θαυμαστές να εκφράζουν την απορία τους για την κατάσταση του γάμου του με την Κίντμαν.

Το διαζύγιο και οι εξελίξεις

Η Νικόλ Κίντμαν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές», και σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο σταρ είχαν απομακρυνθεί λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων. Παρά τις αρχικές αναφορές ότι η Κίντμαν αιφνιδιάστηκε από την απόφαση του Έρμπαν, φαίνεται ότι εκείνη ήταν που αποφάσισε να τερματίσει τον γάμο τους. Από την πλευρά του, ο Έρμπαν φημολογείται ότι έχει ήδη βρει παρηγοριά σε μια νεότερη γυναίκα του μουσικού χώρου, αν και η ταυτότητά της παραμένει άγνωστη.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του διαζυγίου, η Κίντμαν ζητά να είναι η κύρια κηδεμόνας των δύο κοριτσιών τους, με την ίδια να περνά 306 ημέρες μαζί τους και τον Έρμπαν 59 ημέρες. Η αίτηση συνοδευόταν από συμφωνία διάλυσης του γάμου, την οποία υπέγραψαν και οι δύο. Η είδηση του χωρισμού ήρθε λίγους μήνες μετά την εμφάνιση της Κίντμαν μόνη της στο Met Gala, ενώ το ζευγάρι είχε εμφανιστεί μαζί τελευταία φορά στις 20 Ιουνίου στη Νάσβιλ, σε αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2025, μόλις πέντε ημέρες πριν από την 19η επέτειο του γάμου τους.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr