Αφροδίτη Λατινοπούλου: Χυδαίοι οι πολιτικοί που στηρίζουν τον Πάνο Ρούτσι για ψηφοθηρικούς λόγους

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου εκφράζει την αγανάκτησή της

Η ευρωβουλευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι, καταδικάζοντας τους πολιτικούς που τον υποστηρίζουν. Σημείωσε ότι είναι «χυδαίο» να εκμεταλλεύονται την κατάσταση, καθώς οι ίδιοι επιδιώκουν να κερδίσουν ψηφοφόρους. Η Λατινοπούλου εξέφρασε την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι κάποιοι χρησιμοποιούν την παλαιστινιακή σημαία ως εργαλείο πολιτικής εκμετάλλευσης σε μια τόσο ευαίσθητη στιγμή.

Απαράδεκτοι οι πολιτικοί που επιδιώκουν ψηφαλάκια

«Με στενοχωρεί να βλέπω κάποιους να εκμεταλλεύονται τον Πάνο Ρούτσι, έναν πατέρα που πενθεί και ζητά δικαίωση», δήλωσε η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η ευρωβουλευτής τόνισε ότι η στήριξη πρέπει να είναι ειλικρινής και όχι εργαλειακή. «Είναι απαράδεκτοι όλοι οι πολιτικοί που πηγαίνουν εκεί και θέλουν να κερδίσουν κάποια ψηφαλάκια. Είναι χυδαίο αυτό, την ώρα του πένθους να πηγαίνουν εκεί», πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι ο κόσμος θα τους κρίνει.

Κριτική στην αντιπολίτευση και την κατάσταση στη χώρα

Η Λατινοπούλου δεν παρέλειψε να κατηγορήσει την αντιπολίτευση, αναφέροντας ότι προσπάθησε να καπηλευτεί το έγκλημα των Τεμπών. «Μένει να δούμε αν έχουν βάση τα περί καθυστέρησης της δίκης αν ικανοποιηθεί το αίτημα Ρούτσι. Η δίκη πρέπει να ξεκινήσει για να πέσει άπλετο φως και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι», τόνισε. Σύμφωνα με την ίδια, υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα φόβου και δυσπιστίας, καθώς οι έρευνες δείχνουν ότι η εμπιστοσύνη στους θεσμούς έχει κλονιστεί.

Αναφερόμενη στην εξωτερική πολιτική, η Λατινοπούλου σχολίασε τη στάση του Τραμπ απέναντι στον Ερντογάν, λέγοντας ότι «όταν στηρίζεις την Κάμαλα Χάρις, αυτά πληρώνονται». Τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που προέρχονται από γειτονικές χώρες, όπως η Τουρκία και η Λιβύη. «Συμφωνώ ότι η χώρα πρέπει να εξοπλίζεται, αλλά δεν μπορούμε να μην παράγουμε», σημείωσε, προσθέτοντας ότι οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να συλλαμβάνονται και να απομακρύνονται.

Κλείνοντας, η Αφροδίτη Λατινοπούλου αναφέρθηκε στο κόμμα της, λέγοντας ότι έχουν αυτόνομη πορεία και ότι σέβεται τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά η ομάδα της προχωρά μπροστά, επιδιώκοντας να είναι η φωνή του κόσμου.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr