Κίνηση τώρα: Κυκλοφοριακή συμφόρηση και καθυστερήσεις στην Αττική

Σημαντική κυκλοφοριακή συμφόρηση στην Αττική

Οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους της Αττικής καλούνται να επιδείξουν υπομονή, καθώς η κυκλοφορία είναι ιδιαίτερα αυξημένη λόγω των βροχοπτώσεων. Σημαντικά προβλήματα παρατηρούνται κυρίως στον Κηφισό, όπου οι ουρές χιλιομέτρων είναι καθημερινό φαινόμενο. Στην άνοδο του Κηφισού, η κατάσταση είναι δύσκολη από την Πέτρου Ράλλη μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, με τα οχήματα να κινούνται με πολύ αργούς ρυθμούς.

Καθυστερήσεις σε κεντρικούς δρόμους

Επιπλέον, στο κέντρο της Αθήνας παρατηρείται σημαντική κίνηση, ειδικά στην Κηφισίας, όπου οι οδηγοί αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις. Η κατάσταση είναι εξίσου δύσκολη και στην Κατεχάκη, ενώ κυκλοφοριακό κομφούζιο παρατηρείται και στην παραλιακή οδό. Οι τελευταίες ενημερώσεις από την Αττική Οδό δείχνουν ότι οι καθυστερήσεις είναι αναμενόμενες σε διάφορες κατευθύνσεις.

Ενημέρωση για καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αττική Οδό, οι καθυστερήσεις είναι οι εξής: στο ρεύμα προς Ελευσίνα, οι οδηγοί θα πρέπει να υπολογίζουν καθυστερήσεις 10-15 λεπτών στην έξοδο για Λαμία και 10-15 λεπτών από Πλακεντίας έως Κηφισίας. Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, οι καθυστερήσεις ξεπερνούν τα 30 λεπτά από Φυλής έως Κηφισίας, ενώ είναι 20-25 λεπτά από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας και 10-15 λεπτά στην έξοδο για Λαμία. Αυτές οι καθυστερήσεις καθιστούν την κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής ακόμα πιο δύσκολη και απαιτούν από τους οδηγούς να είναι προετοιμασμένοι για αναμονή.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr