Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η ζωή με διαμόρφωσε, δεν γεννήθηκα μίζερος»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η ζωή με διαμόρφωσε, δεν γεννήθηκα μίζερος»

Στην εκπομπή «Buongiorno», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Ανδρέας Μικρούτσικος αντάλλαξαν πειράγματα σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γέλιου και χιούμορ. Ο Μικρούτσικος σχολίασε με καυστικό τρόπο ότι ο Ουγγαρέζος θα μπορούσε να έχει κάνει καριέρα αν ζούσε στην εποχή του βουβού κινηματογράφου, αναφερόμενος στην ικανότητά του να περιγράφει τις δυσκολίες στην προσέγγιση του άλλου φύλου.

Ο Ουγγαρέζος, όμως, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Αντέτεινε ότι αν ζούσε στην εποχή του Μικρούτσικου, θα είχε ήδη δύο γάμους, επισημαίνοντας ότι η ζωή και οι εμπειρίες του τον έχουν διαμορφώσει. «Η ζωή με έκανε και τα λέω, δεν γεννήθηκα μίζερος», δήλωσε, υπογραμμίζοντας ότι οι καταστάσεις που βιώνει τον έχουν επηρεάσει σημαντικά.

Η νοοτροπία και οι γάμοι

Ο Μικρούτσικος, απαντώντας, τόνισε ότι αν ο Ουγγαρέζος είχε κάνει δύο γάμους στην εποχή του, τότε στην εποχή του θα είχε κάνει πέντε. Αυτή η δήλωση προκάλεσε γέλια και συμφωνία από τον Ουγγαρέζο, ο οποίος πρόσθεσε ότι η νοοτροπία παίζει καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις και τις επιλογές που κάνουμε στη ζωή μας.

Η συζήτηση και η αλλαγή θέματος

Η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών ήταν γεμάτη χιούμορ και αλληλοκαρφώματα, με τον Ουγγαρέζο να επισημαίνει ότι ζούμε σε λάθος εποχή, σύμφωνα με τις απόψεις που αντάλλαξαν. Η Φαίη Σκορδά, που συμμετείχε στη συζήτηση, προσπάθησε να αλλάξει θέμα, δείχνοντας ότι η κουβέντα είχε πάρει μια ενδιαφέρουσα τροπή, αλλά και ότι η ζωή και οι σχέσεις είναι πάντα επίκαιρα θέματα.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr