Αταμάν: «Συγνώμη στους Έλληνες φίλους μου – Η Ελλάδα είναι ανώτερη από τη Γερμανία»

Δηλώσεις Αταμάν μετά την αναμέτρηση με την Τουρκία

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ελλάδας με την Τουρκία, ο Εργκίν Αταμάν προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με την απόδοση της ομάδας του. Ο Αταμάν αναφέρθηκε στην επιτυχία που είχε η Τουρκία να περιορίσει τα επιθετικά όπλα της ελληνικής ομάδας, ενώ εξέφρασε και την εκτίμησή του για τους φίλους του στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα και η Γερμανία

Ο προπονητής της Τουρκίας υποστήριξε ότι η Ελλάδα είναι ανώτερη από τη Γερμανία, την οποία θα αντιμετωπίσει η Τουρκία στον τελικό του Eurobasket. Ο Αταμάν δήλωσε χαρακτηριστικά: «Συγγνώμη για όλους τους φίλους μου στην Ελλάδα που παρακολούθησαν το παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Καταφέραμε να περιορίσουμε τους Σλούκα, Τολιόπουλο και Γιάννη, ενώ ο Ντόρσεϊ κατάφερε να βρει κάποια σουτ στην αρχή, αλλά και αυτόν τον σταματήσαμε».

Στρατηγική και στόχοι

Ο Αταμάν επεσήμανε τη σπουδαιότητα της νίκης και την εξαιρετική απόδοση της ελληνικής ομάδας. «Ο Γιάννης προσπαθεί να προστατεύει το ζωγραφιστό, γι’ αυτό και ο Οσμανί κατάφερε να βάλει τα πρώτα σουτ και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση», ανέφερε. Ο προπονητής της Τουρκίας εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ελλάδα είναι καλύτερη ομάδα από τη Γερμανία και δήλωσε: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι ιστορικό, να κερδίσουμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το Χρυσό, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν».

Τελευταία άρθρα από την Ελλάδα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ONCAMERA

ΕΡΕΥΝΑ ONCAMERA - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr