Καταγγελία του Συλλόγου Γονέων Νέας Φιλαδέλφειας για την κυβερνητική εκδήλωση

Καταγγελία του Συλλόγου Γονέων Νέας Φιλαδέλφειας για την κυβερνητική εκδήλωση

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Δημάρχου στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας, χαρακτηρίζοντάς την «κακόγουστη φιέστα». Μέσα από το κείμενο, οι γονείς επισημαίνουν τις ελλείψεις και τις ανεπάρκειες του δημόσιου σχολείου, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για πραγματικές παρεμβάσεις και ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία. Διαμηνύουν ότι διεκδικούν ασφαλή, σύγχρονα και δωρεάν εκπαιδευτικά ιδρύματα, συμμετέχοντας ενεργά στον αγώνα για την καλύτερη παιδεία και ζωή των παιδιών τους.

Η εκδήλωση και οι αντιδράσεις

Ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης επέλεξε το Δήμο μας και το 8ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας για άλλη μια κακόγουστη φιέστα στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, προβάλλοντας μαζί με τον Δήμαρχο ως «επίτευγμα» τα στοιχειώδη που οφείλει να κάνει το κράτος, και αυτά κουτσουρεμένα. Αποτελεί πρόκληση να γυροφέρνει τους τραπεζίτες μέσα στο σχολείο και να τους διαφημίζει ως δήθεν ευεργέτες.

Απαιτήσεις των γονέων

Οι γονείς θέλουν ασφαλή, σύγχρονα δημόσια και δωρεάν σχολεία. Με τη συμμετοχή μας στους συλλόγους γονέων αγωνιζόμαστε για την παιδεία και τη ζωή που αξίζουν τα παιδιά μας. Τους ίδιους δηλαδή, που εδώ και 10 χρόνια δεν έχουν πληρώσει στο κράτος ούτε 1€ φόρο και θησαυρίζουν -μεταξύ άλλων- από το ξεσπίτωμα οικογενειών βιοπαλαιστών!

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr