Άγγελος Ποστέκογλου: Υπερήφανος Έλληνας και Αυστραλός με θαυμασμό για τον Μαρινάκη
Ο Άγγελος Ποστέκογλου, προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την ελληνική και αυστραλιανή του ταυτότητα κατά τη διάρκεια της πρώτης του συνέντευξης Τύπου. Αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή του πορεία και τη φιλοδοξία του Βαγγέλη Μαρινάκη, τονίζοντας ότι σέβεται τις αρχές του και δεν παρεκκλίνει από αυτές.
Η Άφιξη στην Νότιγχαμ
Ο Ποστέκογλου, που γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965 και μεγάλωσε στην Αυστραλία, μίλησε για την πρόσφατη μεταγραφή του στην Νότιγχαμ Φόρεστ. «Η διαδικασία εξελίχθηκε γρήγορα το Σαββατοκύριακο και κορυφώθηκε τη Δευτέρα. Το επιτελείο μου ήταν διάσπαρτο σε διάφορες χώρες, αλλά μόλις αρχίσαμε τις συζητήσεις, κατάλαβα ότι πρόκειται για μια σπουδαία ευκαιρία. Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Premier League και αναλαμβάνω έναν σύλλογο με πλούσια ιστορία», δήλωσε.
Σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
Ο Ποστέκογλου αναφέρθηκε επίσης στη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας ότι τον έχει συναντήσει λίγες φορές και ότι εκτιμά τη φιλοδοξία του. «Είναι ξεκάθαρο ότι έχει αναλάβει τον σύλλογο με τις καλύτερες προθέσεις. Δεν τον γνωρίζω καλά, αλλά η επιθυμία του να φτιάξει μια νικηφόρα ομάδα είναι κάτι που εκτιμώ», πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στην απομάκρυνση του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο Ποστέκογλου τόνισε ότι η φύση του ποδοσφαίρου είναι απρόβλεπτη και ότι οι προπονητές δεν γνωρίζουν ποτέ πότε θα έρθει η επόμενη ευκαιρία. «Είναι η πρώτη φορά που απολύθηκα και αναρωτιέμαι πώς θα εξελιχθεί η καριέρα μου», δήλωσε, προσθέτοντας ότι η επιτυχία απαιτεί σκληρή δουλειά και στρατηγική.
Ο Ποστέκογλου εξέφρασε την επιθυμία του να κερδίζει τρόπαια, κάτι που έχει επιδιώξει καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του. «Κάθε σύλλογος θέλει να είναι επιτυχημένος, και αυτό απαιτεί δράσεις και όχι μόνο λόγια», κατέληξε.