
Έκτακτη Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Μαραθώνος καλεί τους πολίτες σε μια έκτακτη συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν. 4954/2022 και του άρθρου 74 του Ν. 3852/2010. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2025, στις 11:30 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνος.
Σκοπός της Συνεδρίασης
Η ανάγκη για αυτή τη συνεδρίαση προκύπτει από την ύπαρξη προθεσμίας που σχετίζεται με δικαστικές υποθέσεις, γεγονός που καθιστά την άμεση συζήτηση και λήψη αποφάσεων επιτακτική. Οι συμμετέχοντες καλούνται να είναι παρόντες, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διαδικασία και η επίλυση των θεμάτων που θα τεθούν προς συζήτηση.
Διαδικασία και Θέματα Συζήτησης
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, θα εξεταστούν συγκεκριμένα θέματα που αφορούν την τοπική κοινότητα και τις ανάγκες της. Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής, Στέργιος Τσίρκας, θα διευθύνει τη διαδικασία και θα διασφαλίσει ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους. Η συμμετοχή όλων είναι κρίσιμη για τη λήψη σωστών και ενημερωμένων αποφάσεων.