Γκαγκάτσης: Στόχος η επιστροφή της Ελλάδας στις κορυφαίες διοργανώσεις
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, εξέφρασε τις προσδοκίες του ενόψει των προκριματικών αγώνων της Εθνικής Ομάδας με τη Λευκορωσία και τη Δανία. Σε δηλώσεις του, τόνισε την πίστη του στις ικανότητες της ομάδας, υπογραμμίζοντας την αισιοδοξία που υπάρχει για την πορεία που ξεκινάει. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: η επιστροφή της Ελλάδας στις κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις.
Η σημασία των φιλάθλων
Σημαντική είναι η συμβολή των Ελλήνων φιλάθλων σε αυτή την προσπάθεια. Η μαζική παρουσία τους στις κερκίδες έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό κύμα στήριξης, που αντικατοπτρίζεται στα sold out των τελευταίων αγώνων. Για να διευκολυνθούν οι φίλαθλοι, έχουν κυκλοφορήσει πακέτα εισιτηρίων για τους τρεις εντός έδρας αγώνες της προκριματικής φάσης, ενισχύοντας την επανασύνδεση με την ομάδα.
Η νέα εποχή για τις Εθνικές Ομάδες
Μια σημαντική εξέλιξη που θα ενισχύσει το μέλλον όλων των Εθνικών Ομάδων είναι η ολοκλήρωση της συμφωνίας για την απόκτηση του αθλητικού κέντρου «Γ. Βαρδινογιάννης» στην Παιανία. Με αυτή τη συμφωνία, η ΕΠΟ εξασφαλίζει για πρώτη φορά ένα ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο, προσφέροντας στις Εθνικές Ομάδες ένα σύγχρονο και σταθερό περιβάλλον προπόνησης. Αυτή η εξέλιξη αποτελεί θεμέλιο λίθο για τον στρατηγικό προσανατολισμό της Ομοσπονδίας.
Η απόκτηση του προπονητικού κέντρου συνιστά μια διαχρονική παρακαταθήκη, που θα βοηθήσει στην ανανέωση και την ανάπτυξη της ομάδας. Με ενότητα και αφοσίωση, οι διεθνείς μας έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν τους στόχους τους. Ο Γκαγκάτσης ευχήθηκε καλή αρχή και επιτυχία στην Εθνική, υπογραμμίζοντας τη σημασία της στήριξης από τους φιλάθλους.