Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 24χρονος σε σύγκρουση οχημάτων

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Στις 07:50 το πρωί σημειώθηκε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Δερβένι Θεσσαλονίκης, στο οποίο ένας νεαρός άνδρας, μόλις 24 ετών, έχασε τη ζωή του. Ένας ακόμη άνδρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Σύγκρουση οχημάτων

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε στο σημείο του ατυχήματος, όπου ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις του τον 24χρονο από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του. Το τροχαίο συνέβη στο 329ο χλμ της Εγνατίας Οδού, στο Δερβένι του δήμου Ωραιοκάστρου. Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Προβλήματα στην κυκλοφορία

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, δύο οχήματα που κινούνταν προς Θεσσαλονίκη συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να ανατραπεί και να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Εκεί, συγκρούστηκε με άλλο όχημα που κατευθυνόταν προς Καβάλα. Η κυκλοφορία στην περιοχή παραμένει περιορισμένη, με χαμηλές ταχύτητες, προκαλώντας μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα.

ΕΡΕΥΝΑ ONCAMERA - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Τελευταία άρθρα

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr