Το απαιτητικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού
Ο Παναθηναϊκός ενημερώθηκε την Τετάρτη για τους αντιπάλους του στην League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι πράσινοι αναμένεται να αντιμετωπίσουν ένα βαρύ πρόγραμμα, καθώς από κοινού με τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα δώσουν 23 αγώνες μέχρι το τέλος του 2025. Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός έχει και το εκκρεμές παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ, το οποίο θα πρέπει να καλύψει.
Το 20ήμερο φωτιά
Από τις 18 Οκτωβρίου έως και τις 9 Νοεμβρίου, η ομάδα θα διανύσει μία περίοδο 20 ημερών γεμάτη προκλήσεις. Μετά τη διακοπή, ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να αναμετρηθεί με τον Άρη, ακολουθώντας νέο ταξίδι στην Ολλανδία για τον αγώνα με τη Φέγενορντ. Αυτές οι αναμετρήσεις είναι κρίσιμες για την πορεία της ομάδας στη σεζόν.
Συνεχιζόμενη δράση
Στη συνέχεια, η ομάδα θα αγωνιστεί εντός έδρας με τον επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης, και θα ακολουθήσουν τρία συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας. Αυτά περιλαμβάνουν τον αγώνα με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, τον Βόλο για το πρωτάθλημα και την Μάλμε στο Europa League. Το απαιτητικό αυτό διάστημα θα ολοκληρωθεί με ένα ντέρμπι στη Λεωφόρο κόντρα στον ΠΑΟΚ, το οποίο αναμένεται να είναι καθοριστικό.