Απεβίωσε ο πρώην κοινοτάρχης Αγίου Βλασίου

Θλίψη για την απώλεια του Δημήτρη Αργυρογιάννη

Το χωριό του Αγίου Βλασίου έχει γίνει «φτωχότερο» από την απώλεια ενός ανθρώπου που αφιέρωσε τη ζωή του στην τοπική κοινωνία. Ο Δημήτρης Αργυρογιάννης, σε ηλικία 87 ετών, έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική κληρονομιά. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε χθες, και το κλίμα ήταν γεμάτο συγκίνηση.

Η συμβολή του στην τοπική αυτοδιοίκηση

Ο Δημήτρης Αργυρογιάννης, επαγγελματίας αγρότης, είχε ενεργό ρόλο στην αυτοδιοίκηση, εκλεγμένος πρόεδρος της τότε Κοινότητας Αγίου Βλασίου και αντιδήμαρχος στον πρώην δήμο Αρτέμιδας. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, υλοποίησε σημαντικά έργα υποδομής για το χωριό, όπως η κατασκευή δεξαμενής άρδευσης για τα χωράφια.

Μια ζωή γεμάτη μνήμες και ιστορία

Η μνήμη του Δημήτρη Αργυρογιάννη παρέμεινε ζωντανή παρά τα χρόνια που έχουν περάσει από τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και του εμφυλίου πολέμου. Οι κάτοικοι του Αγίου Βλασίου συχνά τον προσέγγιζαν για να ακούσουν τις ιστορίες του τόπου τους, καθώς τον θεωρούσαν «βιβλιοθήκη» της τοπικής ιστορίας. Οι γνώσεις του εκτείνονταν πέρα από την πολιτική, και ήταν αποδεκτός από όλους, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. Η απουσία του έχει ήδη γίνει αισθητή στην κοινότητα.

Η αντιδήμαρχος Βόλου, Έλενα Αντωνοπούλου, εξέφρασε τη θλίψη της μέσω ανάρτησης, αποχαιρετώντας τον Δημήτρη Αργυρογιάννη και τονίζοντας τη σημαντική του συμβολή στην αυτοδιοίκηση και την τοπική κοινωνία. Αναφέρθηκε στη φιλία τους και στο γεγονός ότι μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στα κτήματά του. Η κοινότητα θα τον θυμάται πάντα με αγάπη και σεβασμό.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2025 – ONCAMERA.gr