Θερινές προβολές στο Παναιτώλιο από το Μπλόκο
Το γεγονός της θανάτωσης εκατοντάδων χιλιάδων αιγοπροβάτων χωρίς αναισθησία αναδεικνύει το Πράσινο Κίνημα, το οποίο εστιάζει και στο ζήτημα της ταφής. Το Πράσινο Κίνημα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από αυτό το σοβαρό θέμα, καθώς οι επιπτώσεις είναι σημαντικές για το περιβάλλον και την κοινωνία.
Εγγραφές ενηλίκων στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας
Σημαντική ανακοίνωση έγινε για την έναρξη των εγγραφών ενηλίκων στην ελεύθερη κολύμβηση στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Οι εγγραφές θα ανοίξουν τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2025, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες που προάγουν την υγεία και την ευημερία τους. Οι ήδη εγγεγραμμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τη συμμετοχή τους.
Απεργία ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας
Η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας κρίθηκε παράνομη από το Πρωτοδικείο Αθηνών. Η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ) συμμετείχε στην απεργία της ΑΔΕΔΥ, η οποία αφορούσε το πειθαρχικό δίκαιο των εργαζομένων. Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει ανησυχία, καθώς οι συνέπειες ενδέχεται να επηρεάσουν την ασφάλεια και τη λειτουργία των αερομεταφορών.