Στο ζήτημα του Δημοτικού Λαϊκού Πανεπιστημίου Αγίας Παρασκευής επανέρχεται η παράταξη «Νίκη Πολιτών» του Γιάννη Σταθόπουλου. Όπως ανέφερε η μείζων αντιπολίτευση, «στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της δομής γίναμε μάρτυρες της αντιδικίας των σπουδαστριών/ων, με τους κ.κ. Μυλωνάκη και Λογοθέτη». «Δυστυχώς, ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος αντί να υπερασπιστούν το Αυτοδιοίκητο του Πανεπιστημίου έκαναν “κακό συνδικαλισμό”», σημείωσε το αυτοδιοικητικό σχήμα και συνέχισε
«Οι συλλογικότητες της πόλης μας λειτουργούν με αποφάσεις των μελών τους και καμία Δημοτική αρχή δεν σκέφτηκε να παρέμβει στην λειτουργία τους. Η άποψη υπαγωγής του Λαϊκού Πανεπιστημίου στην Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου είναι ορθή.
Ταυτόχρονα όμως, απαιτείται ο σεβασμός του Αυτοδιοίκητου με κατηγορηματική δήλωση του Δήμου ότι δεν επιδιώκει την κατάργηση του. Καλούμε τον Δήμαρχο να μην αποδεχθεί την παραίτηση της Κοσμήτορος κ. Πριόβολου και Καθηγητών του (τους οποίους έχει προσβάλει), να τους καλέσει να επανέλθουν και έτσι να λυθεί η αντιδικία με αμοιβαίο σεβασμό.
ΥΓ1:«Μας λείπουν οι Καθηγητές μας που δεν είναι σήμερα μαζί μας κανένας. Αυτό είναι πρωτοφανές στα 25 χρόνια του Πανεπιστημίου μας …», είπε μεταξύ άλλων η Πρόεδρος των σπουδαστριών/ων!
ΥΓ2:Εντυπωσιάζει επίσης αρνητικά, ότι αρκετά Σχολεία έχουν «μείνει πίσω» όχι μόνο στην κάλυψη των λειτουργικών τους αναγκών αλλά και στην αναγκαία συντήρηση τους».