Κ. Μητσοτάκης : Η πιο δύσκολη χρονιά η φετινή αντιπυρική περίοδος

Κ. Μητσοτάκης : Η πιο δύσκολη χρονιά η φετινή αντιπυρική περίοδος

Κ. Μητσοτάκης : Η πιο δύσκολη χρονιά η φετινή αντιπυρική περίοδος

Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης βρίσκεται στην Ολομέλεια της Βουλής για να ενημερωθεί για τον απολογισμό της φετινής αντιπυρικής περιόδου και τη στήριξη των πληγέντων, την αποκατάσταση των υποδομών και την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας.

Η συζήτηση διεξάγεται με βάση το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής (Ανακοινώσεις και δηλώσεις της Κυβέρνησης ενώπιον της Βουλής) με δύο κύκλους τοποθετήσεων του πρωθυπουργού και των αρχηγών των κομμάτων, και θα κλείσει με τριτολογία του πρωθυπουργού.

Η συζήτηση δεν αναμένεται να περιοριστεί στην αντιπυρική περίοδο αλλά αναμένεται να ανοίξει και σε άλλα φλέγοντα θέματα. Να σημειωθεί επίσης ότι ο Κ. Μητσοτάκης βρίσκεται πρώτη φορά στην Ολομέλεια της Βουλής μετά από την περίοδο του καλοκαιριού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

Συγχαρητήρια στην Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων (ΑΟΝΜ) για την διοργάνωση της 4ης Μαραθώνιας Διαδρομής «Δάδας Ζωής». Τη Δάδα Ζωής μου παρέδωσε στο Δήμο μας ο Γερακιώτης μεταμοσχευμένος αθλητής στίβου…

ΣεΤο μήνυμα του Δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη για την επέτειο της 28ηςΟκτωβρίου: «Η σημερινή επέτειος, μας υπενθυμίζει ότι οι αξίες της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της αλληλεγγύης είναι αδιαπραγμάτευτες» Σε κλίμα…