Συμμετοχή του Δήμου Παλλήνης στην Ημερίδα για τον Νέο Συγκοινωνιακό Χάρτη της Αττικής

Συμμετοχή του Δήμου Παλλήνης στην Ημερίδα για τον Νέο Συγκοινωνιακό Χάρτη της Αττικής

Συμμετοχή του Δήμου Παλλήνης στην Ημερίδα για τον Νέο Συγκοινωνιακό Χάρτη της Αττικής

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με τη συνεργασία του Υπουργείου, του ΟΑΣΑ και του «Growthfund», του Εθνικού Επενδυτικού Ταμείου.

1000033069 Συμμετοχή του Δήμου Παλλήνης στην Ημερίδα για τον Νέο Συγκοινωνιακό Χάρτη της Αττικής
Συμμετοχή του Δήμου Παλλήνης στην Ημερίδα για τον Νέο Συγκοινωνιακό Χάρτη της Αττικής 2

Το Στρατηγικό Σχέδιο Μεταφορών Αττικής, που επεξεργάζεται η κυβέρνηση αφορά στα επόμενα είκοσι χρόνια, περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων που στοχεύει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας και την ενίσχυση των «πράσινων» μεταφορών.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, κ. Αηδόνης, παρευρέθηκε στην συνάντηση και δήλωσε τα εξής:

«Το σχέδιο που εκπονείται από την κυβέρνηση είναι ένα σημαντικό βήμα για την αναδιαμόρφωση των συγκοινωνιών που απαιτείται πλέον στην Αττική.

Το κυκλοφοριακό αποτελεί μείζον ζήτημα και για το Δήμο Παλλήνης που διαρκώς αναπτύσσεται και αντιμετωπίζει επιπλέον και τις δυσμενείς επιπτώσεις της υπερτοπικής χρήσης. Τα προβλήματα αυτά που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι Δημότες μας τα θέτουμε σε κάθε δημόσιο διάλογο, προσπαθώντας για την ταχύτερη επίλυσή τους. Η Δημοτική Συγκοινωνία που προωθούμε, θα αποτελέσει και αυτή σημαντική βοήθεια στις μετακινήσεις των συμπολιτών μας».

Στην ημερίδα παρευρέθηκε όλη η πολιτική ηγεσία, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Μεταφορών, Βασίλης Οικονόμου, ο Υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Ταχιάος, Δήμαρχοι και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, όπως ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, η Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Βίκυ Καβαλλάρη, κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με τη συνεργασία του Υπουργείου, του ΟΑΣΑ και του «Growthfund», του Εθνικού Επενδυτικού Ταμείου. Το Στρατηγικό Σχέδιο Μεταφορών Αττικής,…

Θερμό καλωσόρισμα στο Δημαρχείο Μελισσίων σε εκπαιδευτικούς από Γαλλία, Πορτογαλία και Βουλγαρία επεφύλασσε η Δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου, τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου,στο πλαίσιο του εκπαιδευτρικού προγράμματος ERASMUS . Οι εκπαιδευτικοί επισκέφτηκαν…

Η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή» παράρτημα Βριλησσίων διοργανώνει την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 εκδήλωση μνήμης και τιμής για τη δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο έπος του 1940. Η εκδήλωση…