Προγραμματισμός έργων του Δήμου Διονύσου με την Περιφέρεια Αττικής

Προγραμματισμός έργων του Δήμου Διονύσου με την Περιφέρεια Αττικής

Προγραμματισμός έργων του Δήμου Διονύσου με την Περιφέρεια Αττικής

Χθες Τρίτη 1/10 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Δημάρχου του Δήμου Διονύσου, Κατερίνας Μαϊχόσογλου, με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, παρουσία και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Χωροταξίας, Αλέξανδρου Κουκά, αναφορικά με τον προγραμματισμό έργων.

Προγραμματισμός έργων του Δήμου Διονύσου με την Περιφέρεια Αττικής
Προγραμματισμός έργων του Δήμου Διονύσου με την Περιφέρεια Αττικής 2

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, με κύρια θέματα συζήτησης τη χρηματοδότηση σημαντικών έργων υποδομής από την Περιφέρεια Αττικής και τη θωράκιση του Δήμου Διονύσου με νέα αντιπλημμυρικά έργα.

Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ενταχθούν έργα προτεραιότητας στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2025 της Περιφέρειας, τα οποία στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και της ποιότητας ζωής στο Δήμο Διονύσου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης της αντιπλημμυρικής προστασίας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα, η χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων υποδομής, όπως η βελτίωση του οδικού δικτύου και η αναβάθμιση των δημόσιων χώρων βρέθηκαν, επίσης, στο επίκεντρο της συζήτησης. Η Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή της για την θετική προσέγγιση της Περιφέρειας Αττικής στις ανάγκες του Δήμου και υπερτόνισε τη σημασία της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των Δήμων και της Περιφέρειας.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την χρηματοδότηση και υλοποίηση συγκεκριμένων έργων και υπογράμμισε πως η Περιφέρεια Αττικής στέκεται αρωγός στις προσπάθειες του Δήμου Διονύσου με αποκλειστικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

Συναυλία μνήμης του Δήμου Παλλήνης για τη μαύρη επέτειο της Κύπρου με τον Γιώργο Νταλάρα στην Ανθούσα – Είσοδος ελεύθερη➡️ Ο Δήμος Παλλήνης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τα…

Χθες Τρίτη 1/10 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Δημάρχου του Δήμου Διονύσου, Κατερίνας Μαϊχόσογλου, με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, παρουσία και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Χωροταξίας, Αλέξανδρου Κουκά, αναφορικά…

O Δήμος Βριλησσίων τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων με μια γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 06/10 στο πάρκο Μ. Θεοδωράκης (πρ. ΤΥΠΕΤ) από τις 11:00 το πρωί. …