ΣΥΡΙΖΑ: 2 υποψήφιοι για τους «100» – Ανατροπή της καθαίρεσης του Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: 2 υποψήφιοι για τους «100» – Ανατροπή της καθαίρεσης του Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: 2 υποψήφιοι για τους «100» – Ανατροπή της καθαίρεσης του Κασσελάκη

Εντονη κριτική ασκούν οι υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος να μην επιτρέψει τηλεφωνικές ψήφους στη διαδικασία που αφορούσε τον οδικό χάρτη για το συνέδριο και τις προεδρικές εκλογές, σε αντίθεση με την πρόταση μομφής εναντίον του, όπου αυτές οι ψήφοι έγιναν δεκτές. Ειδικά τονίζεται ότι περίπου το ένα τρίτο των μελών της Κ.Ε. ήταν απόντα, γεγονός που αυξάνει τα ερωτήματα για τη διαδικασία.

Στο στρατόπεδο των υποστηρικτών του Κασσελάκη υπάρχουν σκέψεις να ανατραπεί η απόφαση καθαίρεσής του στο επερχόμενο συνέδριο, με άλλους να εξετάζουν ακόμα και νομικά μέσα, όπως ασφαλιστικά μέτρα για την επαναφορά του στην προεδρία.

Παράλληλα, η υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου φαίνεται να έχει «κλειδώσει», με σκοπό να προταθεί και άλλος υποψήφιος, ώστε να αποτραπεί η νίκη του Κασσελάκη από τον πρώτο γύρο.

Ο Παύλος Πολάκης, από την πλευρά του, χτίζει ένα αρχηγικό προφίλ, διαφοροποιούμενος από τους υποστηρικτές του Κασσελάκη και προτείνοντας το συνέδριο να διεξαχθεί με τους ίδιους συνέδρους του περασμένου Φεβρουαρίου.

Αύριο αναμένονται απαντήσεις για τα οικονομικά ζητήματα του κόμματος, συγκεκριμένα για τις πληρωμές εργαζομένων της «Αυγής» και του «Κόκκινου», ενώ αλλαγές σημειώνονται και στο οργανωτικό κομμάτι με νέα πρόσωπα να αναλαμβάνουν καθήκοντα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://www.youtube.com/watch?v=3c7dbMKQMDk Ο Αλέξης Σωτηρόπουλος, Δήμαρχος Βύρωνα, προσκεκλημένος της Εβίτας Χρυσολούρη στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ της διαδικτυακής τηλεόρασης on camera.gr. Ο κ. Σωτηρόπουλος, Δήμαρχος Βύρωνα, του Δήμου που γιορτάζει 100 χρόνια από…

Εργαζόμενος που δούλεψε στο λούνα πάρκ στο Πευκοχώρι μίλησε στο MEGA και κατήγγειλε πως τα μηχανήματα όχι μόνο ήταν τουλάχιστον 15ετίας αλλά τα περισσότερα ήταν μεταχειρισμένα και κλεμμένα από τη…

Σχετικά με τις δηλώσεις της Δημάρχου Κασσάνδρας που αφορούν στο δυστύχημα που έλαβε χώρα την 19/08/2024 σε Λουνα Παρκ στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής αναφέρονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με το άρθρο 110…