ΣΥΡΙΖΑ: Νέο κόμμα ο Κασσελάκης – Φάμελλος η υποψηφιότητα των «100»

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο κόμμα ο Κασσελάκης – Φάμελλος η υποψηφιότητα των «100»

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο κόμμα ο Κασσελάκης – Φάμελλος η υποψηφιότητα των «100»

Ο Στέφανος Κασσελάκης σύμφωνα με πληροφορίες προσανατολίζεται στην ίδρυση νέου κόμματος, ενώ μάλιστα, έχει ήδη βρεί και τα νέα του γραφεία παρακινούμενος από τη βάση όπως λέει.

Ποιες υποψηφιότητες έχουν «κλειδώσει»

Μ¨εχρι στιγμής φαίνεται να έχουν κλειδώσει, η υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου και του Παύλου Πολάκη με τη «σημαία» των «100», , αλλά και του Απόστολου Γκλέτσου, ενώ αναμένεται και αυτή της Ρένας Δούρου.

Μάχη αναμένεται να δοθεί και για το χρόνο διεξαγωγής του έκτακτου συνεδρίου και της εκλογής προέδρου που βάσει καταστατικού πρέπει να γίνουν εντός τριμήνου, δηλαδή μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.

Πολάκης – 100 διαφωνούν για το χρονικό ορίζοντα των εκλογών

Οι «100» φαίνεται να προκρίνουν μια πιο μακρόσυρτη διαδικασία, η οποία ωστόσο βρίσκει αντίθετο τον κ. Πολάκη, ενώ αναμένεται η τοποθέτηση της Θεοδώρας Τζάκρη στην Πολιτική Γραμματεία.

Ποιός θα είναι ο μεταβατικός πρόεδρος?

Ερωτηματικό είναι, επίσης, αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα πορευτεί το επόμενο χρονικό διάστημα με μεταβατικό πρόεδρο- ακούγονται τα ονόματα του κ. Παππά, της κυρίας Δούρου, αλλά και της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου- ή αν θα επιλεγεί η Πολιτική Γραμματεία να λειτουργήσει ως συλλογική ηγεσία μαζί με την γραμματέα, Ράνια Σβίγκου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

Εργαζόμενος που δούλεψε στο λούνα πάρκ στο Πευκοχώρι μίλησε στο MEGA και κατήγγειλε πως τα μηχανήματα όχι μόνο ήταν τουλάχιστον 15ετίας αλλά τα περισσότερα ήταν μεταχειρισμένα και κλεμμένα από τη…

Σχετικά με τις δηλώσεις της Δημάρχου Κασσάνδρας που αφορούν στο δυστύχημα που έλαβε χώρα την 19/08/2024 σε Λουνα Παρκ στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής αναφέρονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με το άρθρο 110…

https://youtu.be/fGGR6WS8mwQ Μια υπέροχη και διασκεδαστική συζήτηση είχαμε στην εκπομπή “WHO IS WHO” στο Oncamera.gr με τη ΜΥΡΤΩ ΤΣΙΓΚΟΥΛΗ, Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Σπάτων-Αρτέμιδος «ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ». Ευχαριστούμε θερμά τη Μυρτώ για…