Χάρης Δούκας: Θέλουμε Δημοκρατική ανατροπή, κοινωνική και οικονομική δικαιοσύνη.

Χάρης Δούκας: Θέλουμε Δημοκρατική ανατροπή, κοινωνική και οικονομική δικαιοσύνη.

Χάρης Δούκας: Θέλουμε Δημοκρατική ανατροπή, κοινωνική και οικονομική δικαιοσύνη.

«Να δημιουργήσουμε συνθήκες δημοκρατικής ανατροπής για να αλλάξουμε το σύστημα διακυβέρνησης της χώρας» δηλώνει ο Χάρης Δούκας, σε τηλεοπτική συνέντευξη ενώ η Αννα Διαμαντοπούλου θέτει εκ νέου θέμα debate, στέλνοντας επιστολή στην ΔΕΚΑΠ (Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης) ώστε να διασαφηνιστεί γιατί δεν έχει ακόμα προταθεί στους υποψηφίους η ακριβής ημερομηνία.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Κατρίνης στηλιτεύει «κέντρα που θέλουν να χειραγωγήσουν την εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εμφανίζοντας αναξιόπιστες και παραπλανητικές δημοσκοπήσεις».

Ο Χάρης Δούκας σε συνέντευξη που έδωσε στον Action 24 ζήτησε να έρθουν όσο το δυνατόν, περισσότεροι άνθρωποι για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια επανεκκίνησης του ΠΑΣΟΚ, της δημοκρατικής παράταξης. Προσέθεσε ακόμα ότι είναι δυνατόν να δημιουργηθούν συνθήκες δημοκρατικής ανατροπής, «όχι για να αλλάξουμε τον κ. Μητσοτάκη, αλλά για να αλλάξουμε το σύστημα διακυβέρνησης της χώρας, ώστε να δημιουργήσουμε συνθήκες κοινωνικής και οικονομικής δικαιοσύνης», όπως είπε.

«Το μοντέλο διακυβέρνησης που προτείνω είναι ένα ανοιχτό, συμμετοχικό, ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα σε όλους να συμμετέχουν ισότιμα και να παρεμβαίνουν. Νομίζω ότι αυτό είναι και το μοντέλο ηγεσίας που ζητά ο κόσμος», σημείωσε και συμπλήρωσε πως ο επόμενος πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής πρέπει να είναι και ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας.

«Θέλουμε να ανοίξουμε και να ενώσουμε. Να ενώσουμε αξιακά. Προσέξτε, όμως, όχι με αυτούς που μας λοιδόρησαν, όχι με αυτούς που έκλεισαν το μάτι στον λαϊκισμό και τη μισαλλοδοξία, αλλά με τους πολίτες που πιστεύουν αξιακά στη δημοκρατία, στη διαφάνεια, στη λογοδοσία και θέλουν να έρθουν, στην προσπάθεια μας αυτή, ως στρατιώτες και όχι στρατηγοί στους μεγάλους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. To ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει κολυμβήθρα του Σιλωάμ για κανέναν», ήταν η απάντηση του κ. Δούκα όταν ρωτήθηκε για τα σενάρια περί ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Debate ζητάει η Αννα Διαμαντοπούλου

«Απαραίτητη προϋπόθεση για μια σοβαρή εκλογική διαδικασία η διεξαγωγή debate μεταξύ των υποψηφίων» είπε η Αννα Διαμαντοπούλου σε συνέντευξή της στο Mega.

Αποκάλυψε πως απέστειλε ξανά επιστολή στην ΕΔΕΚΑΠ (Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης) για το ζήτημα, ζητώντας να διασαφηνιστεί γιατί δεν έχει ακόμα προταθεί στους υποψηφίους ακριβής ημερομηνία για το debate.

Επιπλέον η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πρότεινε εκτός των τηλεοπτικών debate να δημιουργηθεί και ένα κανάλι στο επίσημο Youtube του ΠΑΣΟΚ, το οποίο να μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα θεματικά debate μεταξύ των υποψηφίων, όπως π.χ. για την οικονομία, την ενέργεια, το δημογραφικό ζήτημα.

Μιχάλης Κατρίνης: Κέντρα χειραγώγησης εκλογής προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Κέντρα που θέλουν να χειραγωγήσουν την εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εμφανίζοντας δημοσκοπήσεις που δεν είναι ακριβείς, καταγγέλλει με δήλωση του ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι ο ίδιος συνεχίζει με μεγαλύτερη θέληση τον αγώνα του.

«Ευτυχώς για μένα και δυστυχώς για κάποιους, στις 6 Οκτωβρίου θα ψηφίσουν οι πολίτες. Οι μετρήσεις, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, δεν είναι ακριβείς και η συγκεκριμένη έκφραση είναι πολύ επιεικής. Άλλωστε οι ίδιοι που τις διενεργούν παραδέχονται ότι κάνουν δημοσκόπηση σε ένα αδιευκρίνιστο και ως εκ τούτου μη αξιόπιστο δείγμα. Άρα αυτό περισσότερο μοιάζει με μια προσπάθεια χειραγώγησης παρά με δημοσκόπηση. Υπενθυμίζω ότι οι δημοσκοπήσεις στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ απέτυχαν παταγωδώς», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κατρίνης και προσθέτει:

«Αντιλαμβάνομαι ότι η υποψηφιότητα ενός βουλευτή επαρχίας που δεν αποτελεί επιλογή συστημάτων και μηχανισμών, ενοχλεί. Και περισσότερο ενοχλεί η άρνηση μου να αποδεχθώ ένα μικρό ΠΑΣΟΚ που θα είναι κυβερνητικός εταίρος του κ. Μητσοτάκη. Ενοχλεί η επιμονή μου να μιλάω για μια μεγάλη παράταξη. Υπάρχουν κέντρα που θέλουν να χειραγωγήσουν την εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Δεν έχω ψευδαισθήσεις, περιμένω τα πάντα. Ήμουν και είμαι όμως προετοιμασμένος και αποφασισμένος. Ήξερα και ξέρω τι θα αντιμετωπίσω».

«Θα περιμένουμε λοιπόν την 6η Οκτωβρίου για να δούμε τα πραγματικά αποτελέσματα. Γιατί σε αυτή την εξίσωση, ευτυχώς υπάρχουν και οι πολίτες. Από αυτούς τους πολίτες εισπράττω εκτίμηση, αγάπη, εμπιστοσύνη. Γιατί κατεβαίνω στην κοινωνία, μιλώ μαζί τους, έχω πάει στους περισσότερους νομούς της Ελλάδας, μιλάω συγκεκριμένα, καταθέτω προτάσεις που και αυτές ενοχλούν γιατί είναι πεντακάθαρες και εκφράζουν μια άλλη αντίληψη που αφορά τους πολίτες. Σε ό,τι με αφορά συνεχίζω την προσπάθεια και τον αγώνα με βεβαιότητα, αισιοδοξία και ακόμα μεγαλύτερη θέληση»καταλήγει ο κ. Κατρίνης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

Εργαζόμενος που δούλεψε στο λούνα πάρκ στο Πευκοχώρι μίλησε στο MEGA και κατήγγειλε πως τα μηχανήματα όχι μόνο ήταν τουλάχιστον 15ετίας αλλά τα περισσότερα ήταν μεταχειρισμένα και κλεμμένα από τη…

Σχετικά με τις δηλώσεις της Δημάρχου Κασσάνδρας που αφορούν στο δυστύχημα που έλαβε χώρα την 19/08/2024 σε Λουνα Παρκ στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής αναφέρονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με το άρθρο 110…

https://youtu.be/fGGR6WS8mwQ Μια υπέροχη και διασκεδαστική συζήτηση είχαμε στην εκπομπή “WHO IS WHO” στο Oncamera.gr με τη ΜΥΡΤΩ ΤΣΙΓΚΟΥΛΗ, Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Σπάτων-Αρτέμιδος «ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ». Ευχαριστούμε θερμά τη Μυρτώ για…