ΣΥΡΙΖΑ: Πόλεμος όλων εναντίον όλων – Η Τσαπανίδου ορκίζεται βουλευτής στη θέση του Ηλιόπουλου.

ΣΥΡΙΖΑ: Πόλεμος όλων εναντίον όλων – Η Τσαπανίδου ορκίζεται βουλευτής στη θέση του Ηλιόπουλου.

ΣΥΡΙΖΑ: Πόλεμος όλων εναντίον όλων – Η Τσαπανίδου ορκίζεται βουλευτής στη θέση του Ηλιόπουλου.

ΣΥΡΙΖΑ

 Πόλεμος όλων εναντίον όλων στον ΣΥΡΙΖΑ που είναι βόμβα λίγο πριν εκραγεί και κανείς δε φαίνεται ότι μπορεί να την σταματήσει.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκάλεσε την Κοινοβουλευτική Ομάδα, στην συνεδρίαση της οποίας όμως δε θα παραστεί αλλά θα διαβαστεί επιστολή του. Αν και δεν έχει επιλεγεί οριστικά αυτή η λύση, το σίγουρο είναι ότι δεν αναμένεται η φυσική παρουσία του, ο οποίος ενδεχομένως να επιλέξει να απευθυνθεί στους βουλευτές του κόμματος διαδικτυακά.

Το εσωκομματικό κλίμα πάντως δείχνει ότι η σύγκρουση μεταξύ βουλευτών και στελεχών έχει φτάσει στα άκρα με το εξώδικο που έστειλε η Αθηνά Λινού στον Παύλο Πολάκη, για το όσα ισχυρίζεται στις αναρτήσεις του.

Η αντίδραση του Παύλου Πολάκη, όπως ήταν αναμενόμενο ήρθε αμέσως που με δική του ανάρτηση δηλώνει ότι δεν παίρνει λέξη πίσω.

Η Πόπη Τσαπανίδου θα ορκιστεί βουλευτής

Τέλος στα σενάρια για το αν θα κρατήσει τελικώς τη βουλευτική έδρα μετά την παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου έδωσε η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία ενημέρωσε την ηγεσία του κόμματος ότι θα ορκιστεί.

https://www.instagram.com/p/C_K4CNcojxt/embed/?cr=1&wp=647&rd=https%3A%2F%2Fwww.cnn.gr&rp=%2Fpolitiki%2Fstory%2F436011%2Fsyriza-i-maxi-ton-eksodikon-kai-i-paremvasi-kasselaki-eks-apostaseos#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A1674%7D

Νέα επίθεση Σπίρτζη κατά Κασσελάκη

Την ίδια ώρα ο Χρήστος Σπίρτζης συνεχίζει την σκληρή επίθεση κατά Κασσελάκη, καλώντας τον για μια ακόμα φορά να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η γνώμη μου είναι ότι το καλύτερο που έχει να κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης σε αυτά που λέει δημόσια, τουλάχιστον σε σχέση με αυτά που πιστεύει, είναι να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό, νομίζω ότι πρέπει να γίνει μια μεγάλη συζήτηση στα όργανα του κόμματος, κυρίως στην Κεντρική Επιτροπή, που είναι υπεύθυνη για το πώς θα δρομολογηθούν άλλου είδους πράξεις. Έχουμε χρέος να το κάνουμε», τόνισε ο κ. Σπίρτζης μιλώντας στην ΕΡΤ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

Εργαζόμενος που δούλεψε στο λούνα πάρκ στο Πευκοχώρι μίλησε στο MEGA και κατήγγειλε πως τα μηχανήματα όχι μόνο ήταν τουλάχιστον 15ετίας αλλά τα περισσότερα ήταν μεταχειρισμένα και κλεμμένα από τη…

Σχετικά με τις δηλώσεις της Δημάρχου Κασσάνδρας που αφορούν στο δυστύχημα που έλαβε χώρα την 19/08/2024 σε Λουνα Παρκ στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής αναφέρονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με το άρθρο 110…

https://youtu.be/fGGR6WS8mwQ Μια υπέροχη και διασκεδαστική συζήτηση είχαμε στην εκπομπή “WHO IS WHO” στο Oncamera.gr με τη ΜΥΡΤΩ ΤΣΙΓΚΟΥΛΗ, Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Σπάτων-Αρτέμιδος «ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ». Ευχαριστούμε θερμά τη Μυρτώ για…