Νέος 48ωρος καύσωνας μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο, λέει ο Αρναούτογλου

Νέος 48ωρος καύσωνας μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο, λέει ο Αρναούτογλου

Νέος 48ωρος καύσωνας μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο, λέει ο Αρναούτογλου

Οι κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες θα μας αφήσουν και το Σαββατοκύριακο θα μας επισκεφθεί νέος 48ωρος καύσωνας, όπως προβλέπει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου με τον υδράργυρο να φτάνει ακόμα και τους 40 βαθμούς Κελσίου λίγο πριν τον 15αύγουστο.

Ο γνωστός μετεωρολόγος παρουσίασε με ανάρτησή του στα social media τον πίνακα με την εξέλιξη της θερμοκρασίας τις επόμενες επτά ημέρες, από τις 7 μέχρι τις 13 Αυγούστου σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, μέχρι και τις 13 Αυγούστου η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις μέσες μέγιστες τιμές από 35 μέχρι 37 βαθμούς Κελσίου, με τον υδράγυρο να φτάνει μέχρι και τους 40 βαθμούς Κελσίου στις πεδινές περιοχές, ενώ στις παραθαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές ο υδράγυρος θα κυμανθεί από 30-31 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη, αναμένεται να σημειωθούν κάποιες μπόρες σε ορεινές περιοχές του κεντρικού και νότιου ηπειρωτικού κορμού, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Την Πέμπτη αναμένεται να σημειωθούν βροχοπτώσεις κατά μήκος της οροσειράς της Πίνδου, ενώ από Παρασκευή θα περιοριστεί και θα εξασθενίσει περισσότερο η αστάθεια. Παράλληλα θα ενισχυθούν τα μελτέμια στο Αιγαίο, που θα φτάνουν τα 6-7 μποφόρ.

Τις επόμενες ημέρες δεν αναμένεται κάτι το ιδιαίτερο θερμοκρασιακά, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, με τον υδράργυρο να ανέρχεται στους 35-36 βαθμούς Κελσίου στις περιοχές που βρίσκονται από τη Θεσσαλία και πιο βόρεια, και 36-37 °C στις νοτιότερες περιοχές.

image Νέος 48ωρος καύσωνας μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο, λέει ο Αρναούτογλου
Νέος 48ωρος καύσωνας μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο, λέει ο Αρναούτογλου 2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

Εργαζόμενος που δούλεψε στο λούνα πάρκ στο Πευκοχώρι μίλησε στο MEGA και κατήγγειλε πως τα μηχανήματα όχι μόνο ήταν τουλάχιστον 15ετίας αλλά τα περισσότερα ήταν μεταχειρισμένα και κλεμμένα από τη…

Σχετικά με τις δηλώσεις της Δημάρχου Κασσάνδρας που αφορούν στο δυστύχημα που έλαβε χώρα την 19/08/2024 σε Λουνα Παρκ στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής αναφέρονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με το άρθρο 110…

https://youtu.be/fGGR6WS8mwQ Μια υπέροχη και διασκεδαστική συζήτηση είχαμε στην εκπομπή “WHO IS WHO” στο Oncamera.gr με τη ΜΥΡΤΩ ΤΣΙΓΚΟΥΛΗ, Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Σπάτων-Αρτέμιδος «ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ». Ευχαριστούμε θερμά τη Μυρτώ για…