Ολυμπιακοί αγώνες μετ’ εμποδίων: Νέο σαμποτάζ στις οπτικές ίνες.

Ολυμπιακοί αγώνες μετ’ εμποδίων: Νέο σαμποτάζ στις οπτικές ίνες.

Ολυμπιακοί αγώνες μετ’ εμποδίων: Νέο σαμποτάζ στις οπτικές ίνες.

Νέο σαμποτάζ αυτή την φορά στις οπτικές ίνες πολλών παρόχων σε έξι περιφέρειες στην νοτιοανατολική, την νοτιοδυτική, την ανατολική και την βόρεια Γαλλία, με κυβερνητικές πηγές να μιλούν για δολιοφθορά ακροαριστερής προέλευσης. Το Παρίσι, εντούτης που είναι η «καρδιά» των Ολυμπιακών Αγώνων δεν επλήγη σε μεγάλο βαθμό, σύμφωνα με τη Le Monde.

Ο διευθυντής της εταιρείας οπτικών ινών Netalis, επιβεβαιώνει ότι τα καλώδια μεγάλων αποστάσεων κόπηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. «Οι σύνδεσμοι λειτουργούν μέσω εφεδρικών διαδρομών, αλλά θα υπάρξουν προβλήματα για μερικές ώρες» προσθέτει.

Το περιστατικό ακολουθεί τρεις ημέρες μετά από συντονισμένες ενέργειες δολιοφθοράς που παρέλυσαν τις υπηρεσίες τρένων υψηλής ταχύτητας λίγες μόλις ώρες πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, διακόπτοντας το ταξίδι για εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Ακροαριστεροί πίσω από το σαμποτάζ στα τρένα

Πίσω από το σαμποτάζ στο σιδηροδρομικό δίκτυο τρένων υψηλής ταχύτητας TGV της γαλλικής εταιρείας σιδηροδρόμων SNCF, που έγινε ανήμερα της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, φέρεται να βρίσκονται «ακροαριστεροί», δήλωσε την Δευτέρα (29/7) ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανέν. “Να σημειωθεί πως, περίπου 800.000 άνθρωποι αντιμετώπισαν πρόβλημα στις μετακινήσεις τους λόγω των κακόβουλων αυτών ενεργειών, μεταξύ των οποίων 100.000 που χρειάστηκε να ακυρωθούν άμεσα τα δρομολόγια των τρένων τους”, πρόσθεσε ο Βεργκριέτ, σημειώνοντας ότι “το κόστος για την κρατική εταιρεία σιδηροδρόμων SNCF θα είναι σημαντικό”.

«Ταυτοποιήσαμε το προφίλ διαφόρων ανθρώπων» δήλωσε ο Νταρμανέν στο τηλεοπτικό δίκτυο France 2 TV όσον αφορά την έρευνα για τους δολιοφθορείς. Ο τρόπος που έδρασαν αυτοί φέρει τα χαρακτηριστικά ακροαριστερών, σημείωσε..

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

Εργαζόμενος που δούλεψε στο λούνα πάρκ στο Πευκοχώρι μίλησε στο MEGA και κατήγγειλε πως τα μηχανήματα όχι μόνο ήταν τουλάχιστον 15ετίας αλλά τα περισσότερα ήταν μεταχειρισμένα και κλεμμένα από τη…

Σχετικά με τις δηλώσεις της Δημάρχου Κασσάνδρας που αφορούν στο δυστύχημα που έλαβε χώρα την 19/08/2024 σε Λουνα Παρκ στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής αναφέρονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με το άρθρο 110…

https://youtu.be/fGGR6WS8mwQ Μια υπέροχη και διασκεδαστική συζήτηση είχαμε στην εκπομπή “WHO IS WHO” στο Oncamera.gr με τη ΜΥΡΤΩ ΤΣΙΓΚΟΥΛΗ, Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Σπάτων-Αρτέμιδος «ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ». Ευχαριστούμε θερμά τη Μυρτώ για…