• ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ
    • EU Climate Pact
    • Who is Who
    • ΓΕΓΟΝΟΤΑ OnCamera
    • Εν Αρχή ην ο Λόγος
    • Creative Projects
    • Ρεπορτάζ – Επικαιρότητα
    • Πρόσωπα & Γεγονότα
    • ΕΡΓΟΡΑΜΑ
    • Μιλάμε…ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ
    • Αντικριστά
    • Παράγοντες
    • Μικροσκόπιο
    • Μυστικά του επιχειρείν
    • Πριν… μιλήσει η Κάλπη!
    • Φίλοι των ζώων
    • Άλλες Εκπομπές
  • Projects VR360
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
oncamera logo
Home»ΕΙΔΗΣΕΙΣ»ΚΟΣΜΟΣ»Ο Μπάρακ Ομπάμα στηρίζει την Καμάλα Χάρις
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μπάρακ Ομπάμα στηρίζει την Καμάλα Χάρις

By ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ (Χ)26/07/2024Updated:26/07/2024No Comments
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email
obamas harris Ο Μπάρακ Ομπάμα στηρίζει την Καμάλα Χάρις
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα και η πρώην πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα υποστήριξαν την προεδρική υποψηφιότητα της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις.

«Η Μισέλ και εγώ δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι που σε υποστηρίζουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσεις αυτές τις εκλογές και να καθίσεις στο Οβάλ Γραφείο», δήλωσε ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η Κάμαλα Χάρις ευχαρίστησε τους Ομπάμα για την υποστήριξη και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την πολυετή φιλία τους.

«Ω Θεέ μου. Μισέλ, Μπαράκ, αυτό σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Ανυπομονώ να το κάνω αυτό (με τη στήριξη) των δυο σας», είπε η αντιπρόεδρος. «Αλλά πάνω από όλα, θέλω απλώς να σας πω ότι τα λόγια που είπατε και η φιλία που μου έχετε δώσει όλα αυτά τα χρόνια σημαίνουν περισσότερα από όσα μπορώ να εκφράσω, γι’ αυτό σας ευχαριστώ και τους δύο. Σημαίνει τόσα πολλά. Θα το διασκεδάσουμε, έτσι δεν είναι;» πρόσθεσε.

Η πρώην πρώτη κυρία δήλωσε ότι είναι περήφανη για τον Χάρις και αναμένει ότι οι επερχόμενες εκλογές θα είναι ιστορικές.

«Δεν μπορώ να έχω αυτό το τηλεφώνημα χωρίς να πω στην κοπέλα μου, την Καμάλα, είμαι περήφανη για σένα. Αυτό θα είναι ιστορικό», είπε στον Χάρις.

Σε κοινή δήλωση που ανακοινώνει την έγκριση, οι Ομπάμα επαίνεσαν τη Χάρις και απαριθμούσαν τα επιτεύγματά της.

“Αλλά η Kamala έχει περισσότερα από ένα βιογραφικό”, ανέφερε η δήλωση. «Έχει το όραμα, τον χαρακτήρα και τη δύναμη που απαιτεί αυτή η κρίσιμη στιγμή. Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μας ότι η Kamala Harris έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεται για να κερδίσει αυτές τις εκλογές και να προσφέρει στον αμερικανικό λαό».

Η δήλωση προσθέτει: «Σε μια εποχή που το διακύβευμα δεν ήταν ποτέ υψηλότερο, μας δίνει όλους λόγους να ελπίζουμε».

«Έχω εξαιρετική πεποίθηση ότι οι ηγέτες του κόμματός μας θα μπορέσουν να δημιουργήσουν μια διαδικασία από την οποία θα προκύψει ένας εξαιρετικός υποψήφιος», είπε ο πρώην πρόεδρος σε δήλωσή του τότε.

Σύμφωνα με την πηγή, ο Ομπάμα πίστευε ότι ήταν σημαντικό για το Δημοκρατικό Κόμμα να έχει μια νόμιμη διαδικασία μέσω της οποίας οι εκπρόσωποι θα επέλεγαν τον νέο τους υποψήφιο. Ένας σύμβουλος του Ομπάμα είπε στο CNN ότι ο πρώην πρόεδρος ακολουθούσε την ίδια προσέγγιση όπως κατά τη διάρκεια των προκριματικών των Δημοκρατικών του 2020, παρακολουθώντας στενά με την πρόθεση να μπορέσει να ενοποιήσει το κόμμα όταν επιλέγεται ένας υποψήφιος – είτε ήταν ο Χάρις είτε κάποιος άλλος. Η δήλωση του Ομπάμα είχε σκοπό να διατηρήσει την εστίαση στον Μπάιντεν –τον πρώην αντιπρόεδρό του– την ημέρα που ανακοίνωσε ότι δεν επιδιώκει πλέον μια δεύτερη θητεία, είπε ο σύμβουλος.

ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΡΙΣ
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Telegram Email
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ (Χ)

Related Posts

trump von der laien Η ΕΕ θα υιοθετήσει αναλογικά αντίμετρα για τους δασμούς εάν χρειαστεί - λέει η Φον ντερ Λάιεν για την ανακοίνωση του Τραμπ

Η ΕΕ θα υιοθετήσει αναλογικά αντίμετρα για τους δασμούς εάν χρειαστεί – λέει η Φον ντερ Λάιεν για την ανακοίνωση του Τραμπ

12/07/2025
trump Ο Τραμπ πρόκειται να επιβάλλει δασμούς 30% σε Ε.Ε. και Μεξικό από 1η Αυγούστου

Ο Τραμπ πρόκειται να επιβάλλει δασμούς 30% σε Ε.Ε. και Μεξικό από 1η Αυγούστου

12/07/2025
tex3 Η κλιματική αλλαγή χτύπησε το Τέξας - Νερό 4 μηνών μέσα σε λίγες ώρες - 82 οι νεκροί μέχρι τώρα

Η κλιματική αλλαγή χτύπησε το Τέξας – Νερό 4 μηνών μέσα σε λίγες ώρες – 82 οι νεκροί μέχρι τώρα

07/07/2025

Comments are closed.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Μια διαφορετική συνέντευξη με τον Παύλο Μαρινάκη, στο WebTV OnCamera.gr, με τη δημοσιογράφο Εβίτα Χρυσολούρη.

📺 Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε μια συνέντευξη που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Μιλά για επικοινωνία και πολιτική, για τις αξίες που τον καθοδηγούν, για τη σχέση πολίτη – εξουσίας – νόμου, για την τεχνητή νοημοσύνη, αλλά και για το αν ο πολιτικός σήμερα μπορεί να είναι πραγματικά ανεξάρτητος ή είναι απλώς ένα προϊόν επικοινωνίας.

🔍 Ποιος είναι πίσω από τον θεσμικό ρόλο;
💬 Πόσο χώρο έχει η προσωπικότητα στην πολιτική;
🤖 Τι ρόλο παίζει η τεχνολογία στην εικόνα της εξουσίας;

Μια συζήτηση με βάθος, ειλικρίνεια και ουσία. Μην τη χάσετε!
Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες ασφάλεια, ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός. - Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες η ασφάλεια, η ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός. 
Ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Γιώργος Γεωργόπουλος μιλάει στο OnCamera.gr στην εκπομπή Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη για τις σημαντικότερες προκλήσεις που απασχολούν την πόλη. την βελτίωση της πρόσβασης στον αρχαιολογικό χώρο και τις στρατηγικές για την ενίσχυση του πολιτιστικού χαρακτήρα της περιοχής. Τα τρία ζητήματα που έχουν προτεραιότητα στην πόλη, όπως είπε, είναι η ασφάλεια, η ποιότητα ζωής και η ενίσχυση της πολιτιστικής βιομηχανίας.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε επίσης τη θέση της δημοτικής αρχής για την όδευση των πετρελαϊκών αγωγών μέσα από τον οικιστικό ιστό και τις βιομηχανικές ζώνες της πόλης, επισημαίνοντας την ασφάλεια και την προστασία των κατοίκων. Ταυτόχρονα , αναφέρθηκε στην ανάγκη εκσυγχρονισμού του λιμανιού και στη συμβολή του στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Η συζήτηση κάλυψε και το μέλλον της πόλης, με έμφαση στη διατήρηση και αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελευσίνας ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, ενώ η βιωσιμότητα των πολιτιστικών δράσεων που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του τίτλου "Πολιτιστική Πρωτεύουσα" βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης.

Γιώργος Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ελευσίνας: Προτεραιότητες ασφάλεια, ποιότητα ζωής και ο πολιτισμός.

Κλεάνθης Βαρελάς, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής στη  Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη. - Η Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη φιλοξενεί στο OnCamera.gr τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, κ. Κλεάνθη Βαρελά, έναν άνθρωπο με σημαντική πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ενεργό ρόλο στα ζητήματα που απασχολούν τη Δυτική Αττική. 
Συζητήσαμε τις προκλήσεις και τις προοπτικές , την περιβαλλοντική προστασία και τη βιώσιμη ανάπτυξη καθώς και την ασφάλεια της περιοχής.

Κλεάνθης Βαρελάς, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής στη Πολιτική Πυξίδα με την Εβίτα Χρυσολούρη.

Περισσότερα βίντεο

ΑΡΧΕΙΟ ΕΜΠΟΜΠΩΝ

  • Μιλάμε Χωρίς Μοντάζ
  • Who is Who
  • Creative Projects
  • Πριν μιλήσει η Κάλπη
  • Παράγοντες
  • Μικροσκόπιο
  • Αντικριστά
  • Μυστικά του Επιχειρείν
  • ΕΡΓΟΡΑΜΑ
  • Ρεπορτάζ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Ερευνα - Αν.Εκπαίδευση
  • Περιβάλλον
  • Τεχνολογία
  • Οικονομία
  • Κόσμος
  • Ελλάδα
Facebook Youtube

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Σχετικά με το κάναλι
  • OnCamera promo kit
  • Τηλ. κέντρο 210 8056324
  • Γενικό email info@oncamera.gr
  • Θέματα ύλης press@oncamera.gr
  • Δ/νση Στούντιο: Λ.Μαραθώνος 77, Πικέρμι, 19009

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Loading

© 2024 – OnCamera.gr SA – Designed by AVMap GIS SA