25η Μαρτίου: Παρέλαση με τέσσερις μαθητές στην Ερεικούσσα

25η Μαρτίου: Παρέλαση με τέσσερις μαθητές στην Ερεικούσσα

25η Μαρτίου: Παρέλαση με τέσσερις μαθητές στην Ερεικούσσα

25η Μαρτίου: Παρέλαση με τέσσερις μαθητές στην Ερεικούσσα – 25η Μαρτίου: Παρέλαση με τέσσερις μαθητές στην Ερεικούσσα – Τέσσερις μαθητές θα παρελάσουν για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Ερεικούσσα.

Η Ερεικούσσα είναι ένα μικρό νησί με 70 – 80 μόνιμους κατοίκους, βόρεια της Κέρκυρας, το οποίο ετοιμάζεται να κάνει παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου αλλά μόνο με τέσσερις μαθητές.

Μιλώντας στο MEGA η παιδαγωγός, Μαρία Δασκαλομαρκάκη, αναφέρει πως τα παιδιά που θα παρελάσουν είναι ένας μαθητής νηπιαγωγείου και τρεις μαθητές δημοτικού.

Ερεικούσσα
#image_title

«Έχει τις προκλήσεις του το να μένεις σε ένα τέτοιο τόπο», αναφέρει η παιδαγωγός τονίζοντας ότι επέλεξε να μείνει εκεί γιατί όπως η ζωή όμως εδώ κυλάει διαφορετικά, είναι πολύ ήρεμη».

Η νηπιαγωγός, Μαρία Χονδρογιάννη, αναφέρει πως τα παιδιά έχουν συνηθίσει αυτή την καθημερινότητα.

«Είναι πιο οικογενειακά όλα εδώ. Οι μόνιμοι κάτοικοι είναι 70 -80 άτομα. Το νηπιαγωγείο συντηρήθηκε φέτος καθώς δεν υπήρχε μέχρι πρότινος. Όπου υπάρχουν παιδιά θα πρέπει να υπάρχουν σχολεία. Μακάρι να έρθουν και άλλοι άνθρωποι εδώ».
in.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

Επίσκεψη στην Πεντέλη, στις περιοχές που επλήγησαν, πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας & Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, συνοδευόμενος από τη Δήμαρχο Νατάσσα Κοσμοπούλου. Η Δήμαρχος ενημέρωσε τον…

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης, προχώρησε σε σφοδρή κριτική κατά της προηγούμενης διοίκησης, επισημαίνοντας τα προβλήματα που άφησαν πίσω τους και τις ανεπάρκειες της τελευταίας. Ο Δήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι…

Καταστροφικές για τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου όσες κινήσεις δίνουν ελπίδες στην κα Τσεβά ότι μπορεί να διοικήσει παρά τα όσα έχει ήδη κάνει. Τη στιγμή που οι παρατάξεις Βασιλόπουλου και…