Oι δρομείς από τη Ραφήνα εντυπωσίασαν στο Δαφνί!

Oι δρομείς από τη Ραφήνα εντυπωσίασαν στο Δαφνί!

Oι δρομείς από τη Ραφήνα εντυπωσίασαν στο Δαφνί!

||

Επτά των Rafina runners ανάμεσα σε 100 δρομείς, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΑΠΣ «Απόλλων» ΔΑ περί συμμετοχής  στο άλσος Δαφνίου.

Ο αγώνας ήταν κάπως διαφορετικός λόγω των περιορισμών που ισχύουν (δεν υπήρξε χρονομέτρηση, δεν ανακοινώθηκαν νικητές κλπ)

Η πύλη εκκίνησης παρέμεινε ανοικτή για 90 λεπτά. Οι δρομείς έτρεχαν σε απόσταση ασφαλείας ή μόνοι.  Μία διαφορετική σκηνή αγώνα, καθώς κυριάρχησε η αισιοδοξία και η ελπίδα παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.  Ο Κώστας Σάμιος είχε το γενικό πρόσταγμα.

Όταν ολοκληρώθηκε το γεγονός απηύθυνε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους έλαβαν μέρος. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Σταύρος Τσιμακίδης πρόεδρος του ΑΠΣ «Απόλλων», ο Γιάννης Σάμιος, ο Στέλιος Γαστεράτος, ο Λάμπρος Νικολάου, η Βαίτσα Τριανταφύλλου, ο Βαγγέλης Βενέτης και ο Απόστολος Καννής, άφησαν το δικό τους στίγμα καθώς βοήθησαν και με το παραπάνω. Οι Αραφήνιοι δρομείς μετείχαν με τον πρόεδρο Αντώνη Τσιγκρέλη και τους Χρυσόστομο Στέλλα, Απόστολο Γιαλαράκη, Δημήτρη Γκόλφη, Χριστίνα Κατσούρη, Ανδρομάχη Μπαρτζώτα και Σταυρούλα Σαντοριναίου.

Λίγα λόγια από τον πρόεδρο: «Απολαύσαμε το πρωινό μας σήμερα και χαρήκαμε την πρωτοβουλία και ΑΠΣ Απόλλων.

Βεβαιώνω τους ανθρώπους του ότι στηρίζουμε στο μέλλον τέτοια γεγονότα με ιδανική διαχείριση των συνθηκών… Εύχομαι καλή δρομική χρονιά με πολλούς αγώνες…».

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ONCAMERA

https://www.youtube.com/watch?v=3c7dbMKQMDk Ο Αλέξης Σωτηρόπουλος, Δήμαρχος Βύρωνα, προσκεκλημένος της Εβίτας Χρυσολούρη στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ της διαδικτυακής τηλεόρασης on camera.gr. Ο κ. Σωτηρόπουλος, Δήμαρχος Βύρωνα, του Δήμου που γιορτάζει 100 χρόνια από…

Εργαζόμενος που δούλεψε στο λούνα πάρκ στο Πευκοχώρι μίλησε στο MEGA και κατήγγειλε πως τα μηχανήματα όχι μόνο ήταν τουλάχιστον 15ετίας αλλά τα περισσότερα ήταν μεταχειρισμένα και κλεμμένα από τη…

Σχετικά με τις δηλώσεις της Δημάρχου Κασσάνδρας που αφορούν στο δυστύχημα που έλαβε χώρα την 19/08/2024 σε Λουνα Παρκ στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής αναφέρονται τα ακόλουθα: Σύμφωνα με το άρθρο 110…