Κατερίνα Καινούργιου: Σημαντικό δώρο για την κόρη της από τον Νικόλα Κουτσουμπή

Συμβολικό δώρο από τον Νικόλα Κουτσουμπή για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου, γνωστή παρουσιάστρια του Alpha, πρόσφατα έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση στο Instagram, αποκαλύπτοντας ένα δώρο γεμάτο συμβολισμό για την κόρη της. Το δώρο προήλθε από τον Νικόλα, τον αδελφό του Παναγιώτη Κουτσουμπή, και περιλαμβάνει μια εικόνα της Αγίας Πολυξένης, από την οποία η μικρή θα πάρει το όνομα Ξένια.

Οι πρώτοι μήνες σαν γονείς

Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, βιώνουν αυτές τις μέρες τις πρώτες τους εβδομάδες με τη νεογέννητη κόρη τους, η οποία ήρθε στον κόσμο στις 3 Απριλίου. Η χαρά και η ανυπομονησία τους είναι φανερές σε κάθε τους δημοσίευση στα social media.

Η πορεία της σχέσης τους

Η Κατερίνα και ο Παναγιώτης έγιναν ζευγάρι στις αρχές του 2024, με τη σχέση τους να γίνεται γνωστή στο κοινό μέσα στην ίδια χρονιά. Από τότε, οι εμφανίσεις τους μαζί είναι συνεχείς, επιβεβαιώνοντας έτσι την αφοσίωση που μοιράζονται.

Η στιγμή της πρότασης γάμου

Στις 3 Μαΐου του 2025, ο Παναγιώτης προχώρησε με μια ρομαντική πρόταση γάμου στο Παρίσι, και η Κατερίνα δέχτηκε με χαρά. Μόλις λίγους μήνες αργότερα, οι δύο τους υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης σε συμβολαιογράφο στον Κολωνάκι, σφραγίζοντας τη δέσμευσή τους.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2026 – ONCAMERA.gr