
Στη σύσκεψη με θέμα την αντιμετώπιση της λειψυδρίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Ηράκλειο
Σήμερα, Δευτέρα 20 Απριλίου 2026, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, συμμετέχοντας σε μια σύσκεψη αφιερωμένη στα μέτρα που θα ληφθούν για την αποτελεσματική διαχείριση της λειψυδρίας. Η σύσκεψη έλαβε χώρα στην έδρα της Περιφέρειας Κρήτης, συγκεντρώνοντας υψηλά κυβερνητικά στελέχη και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Σημαντικοί συμμετέχοντες στη σύσκεψη
Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου, καθώς και η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σέβη Βολουδάκη. Παράλληλα, παρόντες ήταν ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Θανάσης Κοντογιώργης, καθώς και ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, πολλοί βουλευτές και δήμαρχοι της περιοχής.
Στο επίκεντρο η κυβερνητική στρατηγική για την Κρήτη
Στο πλαίσιο της σύσκεψης, οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν απόψεις και προτάσεις προκειμένου να σχεδιάσουν μια στρατηγική που θα εξασφαλίσει την απρόσκοπτη παροχή νερού και τη βιώσιμη ανάπτυξη στην Κρήτη, εν μέσω των ολοένα και αυξανόμενων προκλήσεων που συνδέονται με την κλιματική αλλαγή.
Επόμενοι σταθμοί του πρωθυπουργού
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναχώρησε για το χώρο διεξαγωγής του 4ου προσυνεδρίου της ΝΔ, στον οποίο θα συζητηθούν τα «Μεγάλα έργα και υποδομές» με κεντρικό θέμα «Ελλάδα, προορισμός για όλους».














