
Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα, Κυριακή (19.4.26), στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου παρέμεινε για περίπου τέσσερις ώρες. Η παρουσία του συνδυάζεται με την κατάσταση της υγείας της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι, η οποία νοσηλεύεται εκεί.
Κατάσταση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι
Αξιοσημείωτο είναι ότι η Μαρέβα είχε εισαχθεί με έντονο κοιλιακό άλγος και υπεβλήθη πρόσφατα σε λαπαροτομία λόγω αποφρακτικού ειλεού. Η επέμβαση φαίνεται να στέφθηκε με επιτυχία, παρέχοντας ελπίδες για ταχεία ανάρρωση.
Η παραμονή του Πρωθυπουργού
Ο Πρωθυπουργός έφτασε στο νοσοκομείο γύρω στις 8:30 το πρωί και αναχώρησε γύρω στις 12:30. Στο πλευρό της συζύγου του, βρίσκεται και ο στενός του συνεργάτης, Γιώργος Μυλωνάκης, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.
Δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη
Με αφορμή την κατάσταση του Γιώργου Μυλωνάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε μέσω της καθιερωμένης κυριακάτικης ανάρτησής του: «Ένας από τους στενότερους συνεργάτες μου, ο Γιώργος Μυλωνάκης, δίνει αυτήν τη στιγμή μια πολύ μεγάλη μάχη. Η σκέψη μου, η σκέψη όλων μας, είναι μαζί του και στην οικογένειά του, με την ευχή να βγει νικητής».
Συμπέρασμα
Η παρουσία του Πρωθυπουργού στο νοσοκομείο καθώς και οι εξελίξεις γύρω από την υγεία των αγαπημένων του προσώπων αναδεικνύουν τη σύνθετη κατάσταση που αντιμετωπίζει η οικογένεια σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.














