Ντουμπάι: Πανικός και εκκένωση σε πολυτελές ξενοδοχείο λόγω ιρανικής επίθεσης

Ντουμπάι: Πανικός και εκκένωση σε πολυτελές ξενοδοχείο λόγω ιρανικής επίθεσης

Στο στόχαστρο του Ιράν βρέθηκε το Ντουμπάι, η κοσμοπολίτικη πόλη που προσελκύει εδώ και χρόνια διάσημους και εύπορους επισκέπτες. Οι τουρίστες, ανυποψίαστοι για την κατάσταση που θα εκτυλισσόταν, βρέθηκαν να τρέχουν πανικόβλητοι αναζητώντας καταφύγιο.

Εκκένωση του ξενοδοχείου

Κατά τη διάρκεια του συναγερμού το περασμένο Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2026, ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι εκκενώθηκε. Οι ένοικοι, σε κατάσταση πανικού, κατέφυγαν στο υπόγειο πάρκινγκ του κτιρίου, ελπίζοντας να σωθούν από τις επιθέσεις του Ιράν.

Αναστάτωση και τσάντες

Μια πελάτισσα του ξενοδοχείου, η Mia Plainer, μοιράστηκε στο TikTok ένα βίντεο που αποτύπωνε την κατάσταση που επικρατούσε. Όπως ανέφερε, πολλοί από τους παριστάμενους έσπευσαν να σώσουν τις πανάκριβες τσάντες τους, μερικοί μάλιστα κρατώντας στα χέρια τους δύο ή τρεις τσάντες. «Οι άνθρωποι άρπαζαν κυριολεκτικά τις τσάντες Hermes και Chanel και τις έπαιρναν μαζί τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η κατάσταση στο πάρκινγκ

Η κατάσταση στο υπόγειο πάρκινγκ του ξενοδοχείου ήταν κυριολεκτικά «πολεμική». Πελάτες είχαν στρώσει στρώματα παντού, προσπαθώντας να βρουν έναν τρόπο να κοιμηθούν και να προστατευτούν από τους ιρανικούς πυραύλους. Το σκηνικό ήταν δραματικό, με τον φόβο να είναι διάχυτος στον αέρα.

Η κατάσταση αυτή αναδεικνύει την ένταση που επικρατεί στην περιοχή, καθώς οι επιθέσεις του Ιράν συνεχίζουν να προκαλούν ανησυχία και πανικό στους πολίτες και τους επισκέπτες.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2026 – ONCAMERA.gr