Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράζεται τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράζεται τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και συνεχίζει να παρουσιάζει την εκπομπή “Super Katerina” στον Alpha. Με κάθε ευκαιρία, αναφέρεται στην κόρη που περιμένει και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της.

Η στιγμή της αποκάλυψης

Το πρωί της Πέμπτης, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε ντυμένη στα ροζ και, κοιτάζοντας τον εαυτό της στο μόνιτορ της εκπομπής, παρατήρησε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της, καθώς διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. “Κοιτάξτε πώς μεγάλωσε η μπέμπα. Μεγάλωσε πολύ. Τώρα είναι η φάση που με καταλαβαίνουν και οι φίλες, χθες μετά την εκπομπή, η κοιλιά μου πεταγόταν, φαίνεται το εξογκωματάκι που κάθεται στο σημείο. Εσείς με καταλαβαίνετε, οι μανούλες”, είπε με ενθουσιασμό.

Ονόματα και προσμονή

Όπως έχει ήδη αποκαλύψει, η μικρή θα ονομαστεί Πολυξένη και Αλεξάνδρα, με την Κατερίνα να δηλώνει ότι θα τη φωνάζουν Ξένια. Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, πέρασαν τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Λονδίνο και τώρα έχουν επιστρέψει στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η εγκυμοσύνη της Κατερίνας Καινούργιου έχει γίνει θέμα συζήτησης, με πολλούς να παρακολουθούν με ενδιαφέρον την πορεία της. Η ίδια δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή της, ανυπομονώντας για τη νέα της ζωή ως μητέρα.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2026 – ONCAMERA.gr