Συγκλονιστική η αποχαιρετιστήρια κίνηση των παικτών του ΠΑΟΚ στους 7 οπαδούς

Συγκλονιστική η αποχαιρετιστήρια κίνηση των παικτών του ΠΑΟΚ στους 7 οπαδούς

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει την οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς επτά φίλαθλοι της ομάδας χάθηκαν σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία. Οι οπαδοί ταξίδευαν με προορισμό τη Λυών για να στηρίξουν τον Δικέφαλο του Βορρά, όταν συνέβη το μοιραίο.

Σημαίες μεσίστιες και ανοιχτή Τούμπα

Στην Τούμπα, οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες, ενώ το γήπεδο παραμένει ανοιχτό από τις 10:00 το πρωί, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη των επτά αδικοχαμένων οπαδών. Η ατμόσφαιρα είναι βαρύτατη, με τους φιλάθλους να συγκεντρώνονται για να εκφράσουν τη θλίψη και την αλληλεγγύη τους.

Συγκινητικές αναρτήσεις από τους παίκτες

Την ίδια στιγμή, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αποχαιρετούν τους εκλιπόντες μέσα από συγκινητικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παίκτες όπως οι Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Πέλκας και Μεϊτέ εξέφρασαν τη θλίψη τους με λόγια που συγκλονίζουν, όπως «τους πήρε η αγάπη τους για σένα» και «αδέλφια μας εκεί ψηλά που ζείτε».

Η συμμετοχή του προπονητή και των παικτών στο προσκύνημα

Το βράδυ της Τετάρτης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μαζί με παίκτες της ομάδας, βρέθηκαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας κρατώντας λουλούδια. Συμμετείχαν στο αυθόρμητο προσκύνημα που είχε στηθεί από τον κόσμο, τιμώντας τη μνήμη των επτά ανθρώπων που χάθηκαν στη Ρουμανία. Μαζί τους, οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τάισον, Δημήτρης Πέλκας και άλλοι, έδειξαν την αλληλεγγύη τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Μήνυμα στήριξης από τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Νωρίτερα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη ρουμανική ιστοσελίδα Gazeta Sporturilor για το δυστύχημα, εκφράζοντας τη βαθιά του οδύνη. Ο προπονητής τόνισε τη σημασία της στήριξης προς τις οικογένειες των θυμάτων, υπογραμμίζοντας πως η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα είναι δίπλα τους. «Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι ξεχωριστό. Όλοι όσοι υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ θεωρούν τον εαυτό τους μέλος μιας τεράστιας οικογένειας», δήλωσε, προσθέτοντας ότι η θλίψη είναι τεράστια και δύσκολα μπορεί να περιγραφεί με λόγια.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2026 – ONCAMERA.gr