
Μεταγραφή για την ΑΕΝΚ: Ο Κωνσταντίνος Γρύλλης από τους Σοφάδες
Μία ακόμη σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε η Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς, καθώς εντάσσει στο δυναμικό της τον Κωνσταντίνο Γρύλλη. Ο 20χρονος καλαθοσφαιριστής, που πέρσι αγωνίστηκε με επιτυχία στους Σοφάδες, έρχεται να ενισχύσει την ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η ανακοίνωση της ΑΕΝΚ
Η ΑΕΝΚ εξέδωσε ανακοίνωση καλωσορίζοντας τον Γρύλλη στην οικογένεια της. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Κωνσταντίνο Γρύλλη στην ανδρική μας ομάδα. Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Η πορεία του Γρύλλη
Ο Γρύλλης, που πέρσι βοήθησε τους Σοφάδες να πετύχουν την άνοδο στην Elite League, έρχεται με όρεξη και φιλοδοξίες να αποδείξει την αξία του στην ΑΕΝΚ. Με την εμπειρία που απέκτησε, αναμένεται να προσφέρει σημαντική βοήθεια στην ομάδα, η οποία στοχεύει σε υψηλές θέσεις στη νέα σεζόν.
Η κατάσταση στην κατηγορία
Στο μεταξύ, η Κομοτηνή συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την απόδοσή της, σημειώνοντας 8 νίκες σε 8 αγώνες. Η ομάδα ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Πιερικού Αρχέλαου, δείχνοντας ότι είναι έτοιμη να διεκδικήσει την κορυφή. Από την άλλη, η Σαρωνίδα έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Εθνικό Λιβαδειάς.














