Συγκίνηση στην κηδεία του 53χρονου λιμενικού στο Άστρος

Συγκίνηση στην κηδεία του 53χρονου λιμενικού στο Άστρος

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία του 53χρονου λιμενικού, ο οποίος έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στο Άστρος Κυνουρίας. Ο άτυχος άνδρας εκτελούσε το καθήκον του κατά τη διάρκεια σφοδρής κακοκαιρίας, όταν σημειώθηκε το μοιραίο περιστατικό.

Η συγκλονιστική στιγμή της κηδείας

Η σύζυγός του, σε κατάσταση αβάσταχτης οδύνης, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, αγκαλιάζοντας το φέρετρο του συζύγου της, το οποίο ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία. Η εικόνα αυτή, γεμάτη συναισθηματική φόρτιση, αποτύπωσε τη βαθιά απώλεια που βιώνει η οικογένεια.

Συλλυπητήρια από την πολιτεία

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, βρέθηκε στην κηδεία και εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του στελέχους του Λιμενικού Σώματος. «Η οικογένεια του υπουργείου Ναυτιλίας και του Λιμενικού Σώματος έχασε έναν άνθρωπό της στο καθήκον. Είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξη για το ανήλικο παιδί

Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι η Πολιτεία θα σταθεί στο πλευρό της οικογένειας του εκλιπόντος, προσθέτοντας ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, προκειμένου να υπάρξει θεσμική μέριμνα για το ανήλικο παιδί του 53χρονου. «Ζήτησα η ελληνική Βουλή να το αγκαλιάσει και να το “υιοθετήσει”», τόνισε ο κ. Κικίλιας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της στήριξης σε τέτοιες δύσκολες στιγμές.

Η θυσία των ανδρών και γυναικών του Λιμενικού Σώματος, που υπηρετούν την πατρίδα με αυταπάρνηση και συχνά με μεγάλο κίνδυνο, είναι ανεκτίμητη. Η απώλεια του 53χρονου λιμενικού είναι μια σκληρή υπενθύμιση του κινδύνου που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία επικοινωνίας

Μέλος του emedia

© 2026 – ONCAMERA.gr