
Μπαρτζώκας: «Η Παρτιζάν είναι αποδυναμωμένη»
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Παρτιζάν την Τετάρτη (14/1) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague. Ενόψει αυτού του σημαντικού αγώνα, ο προπονητής Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την κατάσταση της ομάδας του Βελιγραδίου, αλλά και για τις δικές του απουσίες.
Η κατάσταση της Παρτιζάν
«Συμφωνώ ότι είναι αποδυναμωμένη, τουλάχιστον με βάση τη βαθμολογία», δήλωσε ο Μπαρτζώκας. Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, αν κάποιος κοιτάξει το ρόστερ και την ποιότητα των παικτών, αναρωτιέται πώς έχει φτάσει σε αυτή την κατάσταση. «Όταν η ομάδα δεν βρίσκει ρυθμό στο παρκέ, δυσκολεύεται να αποδώσει», τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι οι αναμετρήσεις στο Βελιγράδι είναι πάντα δύσκολες. «Δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από ένα απαιτητικό παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Διαθέσιμες επιλογές για τον Ολυμπιακό
Αναφερόμενος στις απουσίες της ομάδας του, ο Μπαρτζώκας σημείωσε ότι ο Μόρις θα λείψει από το παιχνίδι, αλλά οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι. «Ο Τζόουνς δεν μπορεί να παίξει, αλλά ο ΜακΚίσικ είναι στην αποστολή. Παίζουμε καλά τελευταία και εάν συνεχίσουμε έτσι, θα είμαστε πολύ δύσκολος αντίπαλος για οποιονδήποτε», δήλωσε με αισιοδοξία.
Η προσαρμογή του Ολυμπιακού στις απουσίες
Ο Μπαρτζώκας αναφέρθηκε και στην προσαρμογή της ομάδας στις απουσίες, ειδικά στους γκαρντ. «Ο Νιλικίνα έχει επιστρέψει και θα συμμετάσχει στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να προσαρμόσουμε κάποια σχήματα λόγω των απουσιών. Δεν είναι ιδανικό να μην έχεις ‘άσσο’. Μακάρι όλοι να είναι στη διάθεσή μας», δήλωσε, εκφράζοντας την ελπίδα του για την πλήρη αποκατάσταση των παικτών.
Η αναμέτρηση Παρτιζάν – Ολυμπιακός αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να αποδείξουν την αξία τους στο παρκέ, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της αντίπαλης ομάδας.














